Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucy (13) spí 23 hodiny denně: Život jí zničilo očkování proti rakovině děložního čípku

Dívčin stav se po finální dávce očkování rapidně zhoršil, nyní nechodí a nemluví
 (Autor: Facebook.com, Profimedia.cz)
Autor: INT, zun - 
14. listopadu 2011
22:29

Lucy Hinks (13) z Británie je po očkování proti rakovině děložního čípku plně odkázaná na pomoc rodiny. Její rodiče varují ostatní, aby si pečlivě prostudovali možné dopady vakcíny na zdraví jejich dcer.

Dívka je příliš vyčerpaná i na to, aby otevřela oči nebo mluvila. Minulý říjen a měsíc poté jí byla ve škole aplikována standartní dávka očkování. Okolo Vánoc musela několikrát navštívit lekáře, zatím s příznaky běžné chřipky. V květnu šla na třetí část očkování a její stav se začal rapidně zhoršovat. Lucyiny rodiče varují ostatní, aby se plně informovali o možných vedlejších účincích očkování.

Dnes je na tom dívka tak špatně, že si její tělo vyžaduje spánek 23 hodin denně. Není také schopna chodit a mluvit. Její rodiče mají strach, že by mohlo trvat roky, než se zotaví.

Po květnovém očkování se její stav začal zhoršovat. Přestala chodit a nález od lékařů vykazoval zvětšená játra a slezinu. Když se pak v čekárně u doktora zhroutila byla rovnou převezena do nemocnice. Během několika týdnů si prošla všemožnými testy. Ty však neodhalily žádnou možnou příčinu. Později přišel rodičům dopis z nemocnice, ve kterém stálo, že možným původcem zdravotního stavu jejich dcery je reakce na očkování proti rakovině děložního čípku.

Lucy byla postupem času diagnostikován únavový syndrom (CFS). Matka svou dceru ráno probudí, nakrmí ji a vystele ji postel polštáři. Potom ji umyje a následně výtahem, který nainstalovali, sveze do obývacího pokoje. Nechce ji nechávat samotnou. Věří, že Lucy podprahově vnímá své okolí. Její potřeby však může jen odhadovat.

Rodiče ujistili, že se není čeho bát

Rodiče měli o svou dceru před očkováním strach. V dětství totiž měla nepřiměřenou alergickou reakci na vakcínu proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám. Její matce ale bylo řečeno, že se nemá čeho bát.

Mluvčí společnosti, která vakcínu vyvinula řekla deníku DailyMail, že všechna nahlášená podezření na nežádoucí účinky jsou prověřována. Žádná nová závažná rizika nebyla zjištěna.

Rakovina děložního hrdla v Británii je ročně diagnostikována u zhruba 3 000 žen. V Česku je to isíc žen ročně. Až 400 z nich na následky nemoci zemře. Vakcína je určena hlavně pro mladé ženy. Má zabránit rozvoji papilloma virů v jejich těle a tak snížit výskyt rakoviny děložního čípku.

ingvlk ( 15. listopadu 2011 19:28 )

Pomocí tohoto a jiných očkování lze pomoci přirozenému výběru vhodných lidí na množení. sSrovnáte li si¨jakou to dalo v USA Eugenikům před lety fušku zakazovat množení, národní socialisti ve Třetí Říši už to měli jednodušší a dnes je to vysloveně sranda. A lidi si to ještě platí.

ingvlk ( 15. listopadu 2011 19:23 )

A rakovina penisu je hrozně rozšířená, má jí každý třetí doktor z pěti.

ingvlk ( 15. listopadu 2011 19:21 )

Jedna věc je tutová - nikdy nechytí žádný virus, který nepřiletí oknem do obýváku. Takže očkování svůj účel splnilo.

sarka.q ( 15. listopadu 2011 13:54 )

JENŽE PŘENAŠEČI VIRU JSOU MUŽI. MŮŽEME POLEMIZOVAT KDO KOHO NAKAZIL JAKO PRVNÍ, ZDA MUŽ ŽENU NEBO ŽENA MUŽE. OČKUJÍ SE JEN PANNY KTERÉ STYK JEŠTĚ NEMĚLY. OČKOVAT BY SE NAOPAK MĚLI MUŽI, ONI JSOU PŘENAŠEČI. JENŽE TAKOVÁ KAMPAŇ OHLEDNĚ ZDRAVÍ VŽDY FUNGUJE LÉPE A VÍCE HRAJE NA CITY VE VZTAHU MATKA-DCERA NEŽ MATKA-SYN. DCERA MŮŽE UMŘÍT, SYNOVI TO NEŠKODÍ, JEN TO MÁ V SOBĚ. ZA OČKOVÁNÍ ŽEN SE UTRATÍ VÍCE PENĚZ NEŽ ZA OČKOVÁNÍ MUŽŮ. JE TO ZASE O PENĚZÍCH.

tini ( 15. listopadu 2011 12:53 )

Puvodne jsem chtela svou dceru nechat ockovat, ale dva zdejsi detsti lekari mi to vymluvili. Argumentovali tim, ze tato vakcina ma velmi tezke vedlejsi ucinky, pricemz jedna lekarka hovorila o pripadu, kdy ji dvanactileta divka po ockovani ochrnula na pul tela a dalsi druhy den upadla do bezvedomi. Po konzultaci s nekolika dalsimi lekari jsem zjistila pouze to, ze tady v Nemecku vetsinou detsti lekari jiz toto ockovani neprovadi.

Zobrazit celou diskusi