Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na řidiče v autě spadlo 30 kilo ledu! Škoda za 70 tisíc

Autor: raj, Kjaj - 
29. prosince 2010
14:20

Štěstí v neštěstí měl čtenář Blesku Petr Besta z Ostravy. Před vánočními svátky si klidně ujížděl ve své Škodě Fabii do práce, když tu obrovská rána a najednou tma… Měl co dělat, aby zastavil. A co se stalo? Ze střechy protijedoucího kamionu se utrhl asi 30kilový kus ledu, který mu proletěl celým autem!

Pan Petr Besta se podruhé narodil. Během jízdy v autě na něj z kamionu jedoucím před ním spadl obrovský kus ledu. Vážil asi 30kg! Kusy ledu skončily až vzadu v kufru. Řidič byl najednou úplně dezorientovaný ale podařilo se mu bez jakéhokoliv zranění auto zastavit.

„Bylo to neuvěřitelné, ale vůbec nic se mi nestalo. Přestože se odborně zabývám ryze exaktními disciplínami, pevně věřím, že vedle mě tehdy seděl Bůh. Újmu jsem měl jen finanční, za opravu jsem zaplatil 70 tisíc korun,“ řekl Petr Besta.

Ten zároveň redakci Blesku a jeho čtenářům popřál, aby všichni měli v příštím roce v osudových životních okamžicích stejné štěstí, jako měl ten prosincový den on.

socialnidemokrat ( 16. ledna 2011 10:37 )

A KOMU TO CPES? TAK SI ZAPLAT REKLAMU A NEOTRAVUJ S TIM V DISKUZI TY SETRILKU

socialnidemokrat ( 16. ledna 2011 10:34 )

A PROC TAM TEDA STAL? VI MODRY STRAKY SI TAKY MYSLITE, ZE MUZETE STAT UPLNE VSUDE.

joanna5 ( 3. ledna 2011 09:27 )

manželovi na auto v Brně - majitel budovy, městský úřad, který měl sníh uklidit nebo zabezpečit, nedal manželovi ani korunu - a ještě ho propustili ze zaměstnání - -

mirazapletal ( 30. prosince 2010 13:37 )

Pokud to byl protijedoucí kamion, tak to vidím na levotočivou zatáčku ze strany řidiče osobáku. Jinak totiž led padá z 95% za auto a ne vedle auta. A pokud jde o pád ledu za kamiony.... jen dobrodruh se v zimě lepí za kamion, bezpečná vzdálenost v 80km/hod je 50m (nejen kvůli ledu ale i kvůli brzdění atd) a nikdy jsem tak daleko led padat neviděl, kdo se lepí blíže, hotl si koleduje.

geog ( 30. prosince 2010 12:59 )

Presne tak, aspon nekdo normalni... Uz jsem ztracel nadeji Jituss, zvu Te na pivo ;-)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa