Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tragédie při sáňkování: Chlapec zemřel pod koly auta!

První záběry z tragické srážky malého chlapce a auta přinesla televize JOJ
První záběry z tragické srážky malého chlapce a auta přinesla televize JOJ  (Autor: TV JOJ)
Autor: cas.sk, jaj, Kjos - 
27. prosince 2010
16:34

Další tragédie při sáňkování! Osmiletý chlapec se již nevrátí nikdy domů. Zemřel při zimních radovánkách. Srazilo ho auto, byl na místě mrtvý.

Osmiletému chlapci již nebylo pomoci, pod koly auta okamžitě zemřel. Přivolaní záchranáři mohli pouze diagnostikovat smrt. K tragédii došlo v obci Velký Lipník na Slovensku poblíž polských hranic.

Chlapec sáňkoval poblíž nepříliš frekventovaní silnice. K nehodě došlo kolem půl druhé odpoledne v pondělí. Auto, které chlapce srazilo bylo údajně podle slovenských médií značky Toyota.

Není to první případ dětí, které na Slovensku zemřely při sáňkování. Před Vánocemi se utopili sourozenci Lacko a Vanesa, když vjeli do řeky.

ellora_danen ( 29. prosince 2010 14:46 )

Bože, Noro, už se vzpamatuj...peníze vůbec nemají vliv na rodičovskou zodpovědnost! Ať je to v Alpách nebo Horní Dolní vždycky musím vědět, kde moje dítě sáňkuje, a popřípadě mu vysvětlit, kde může být a kde v žádném případě ne.

annael ( 28. prosince 2010 00:39 )

Noro, ty zase perlíš, ale tentokrát víc mimo, než obvykle. Všechny děti, co znám, sáňkují, bobují nebo lyžují celou zimu, jak jim to jenom sníh dovolí, tam kde žijí. A i kdyby jely s rodiči třeba i pětkrát za zimu na hory, tak se budou chtít na sněhu vyřádit i doma. Tohle vůbec není o penězích, ale o tom, že vždy záleží na rodičích, aby pro své děti vybrali k zimním radovánkám bezpečné místo, a aby na ty menší stále dohlíželi.

Shelby16 ( 27. prosince 2010 23:42 )

Chudí rodiče nemají na drahé sjezdovky a rekreační střediska na horách a proto děti sáňkují, kde se dá - zdarma.

e.44 ( 27. prosince 2010 17:17 )

ale je to bohužel opět o nezodpovědnosti rodičů. Málo frekventovaná silnice je velmi ošidná. Taková silnice je nebezpečnější, než ta, kde jezdí jedno auto za druhým. Dlouhý klid bohužel otupuje pozornost. Já na málo frekventované silnici nenechávám ani psa volně bez vodítka, natož abych na ní, nebo v její blízkosti někdy nechala malé dítě bez dozoru.

Zobrazit celou diskusi