Když Blesk v neděli novopečené paní Prachařové poblahopřál a zeptal se, jak se cítí, dostal nečekanou odpověď. "Nebudu se vyjadřovat," řekla Agáta. Bylo to zřejmě poprvé, kdy neměl co říct. Jakub Prachař však byl sdílnější. "Jděte do hajzlu!" křičel do telefonu manžílek k zulíbání. A to si Veronika Žilková libovala, že na její dceru, věčnou rebelku má Jakub dobrý vliv.

Agáta: Konvalinka Průšová je sra*ka

Pro všechny včetně Žilkové bylo překvapení, že si Agáta vzala Jakubovo příjmení. „Nejsem nějaká sra*ka jako ostatní modelky, různý ty Konvalinka Průšová a tak podobně. Jsem jeho žena, budu nosit jen jeho příjmení,“ prozradila podle serveru extra.cz modelka.

Rodiče na svatbě nechtěli

Jak Prachařovi, tak Žilkovi a Stropničtí na svatbu nesměli. Agáta a Jakub, dnes již oba Prachařovi, si se svými rodiči na šťastnou budoucnost připít nechtěli. Ani první manželský polibek jim neukázali. Dojemná slova oddávajícího, vroucí objetí novomanželů a pak společné veselé hodování u prostřené tabule. Nic z toho neměli rodiče Agáty a Jakuba zažít.

O svatbě svých dětí herečka Veronika Žilková (50) a její kolegyně Dana Batulková (55) a David Prachař (53) nic nevěděli. Pozvání od ratolestí nedostali a o obřadu se tak dozvěděli až od novinářů. „Koukal jsem na to na internetu jak opařený,“ svěřil se v neděli svým přátelům evidentně zaskočený David Prachař. „Nic jsem nevěděla,“ přiznala bezprostředně po svatbě Žilková serveru iDnes. Svatbu zamilované dvojici odsvědčili manželé Kateřina a Adam Lacko, tedy dcera a zeť majitele hotelu Esplanade v Mariánských Lázních, kde se obřad konal.

Fotogalerie
8 fotografií