Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Krokodýl se zakousl muži do hlavy! Děsivý útok natočil svědek na video

Autor: haj - 
17. června 2017
09:11

Hloupý pokus o vtipný trik se muži v Thajsku opravdu nevyplatil. Strčil hlavu do tlamy krokodýlovi, aby dokázal, že mu nic neudělá. Jenže zvíře stisklo čelisti a málem nezodpovědnému muži hlavu ukouslo.

Turisté, kteří minulou neděli navštívili thajský ostrov Koh Samui a byli se podívat i na místní krokodýlí show zdarma, si odnesli takový zážitek, jaký asi až do smrti nezapomenou. Zdejší zvířecí ošetřovatel je totiž chtěl ohromit neskutečným kouskem.


Přiblížil se ke krokodýlovi a ukazoval přihlížejícím, jak s pomocí dvou klacíků docílí toho, aby predátor nechal otevřenou svou obří tlamu. Pak kousky dřeva odložil a do rozevřené mordy mu strčil vlastní hlavu. Zhruba deset vteřin zůstal plaz opravdu nehybný.

Jenže hned v dalším okamžiku se nebezpečný kousek zvrtl, když krokodýl čelisti s děsivými obřími zuby zavřel a začal s mužem cloumat a mlátit ze strany na stranu. Ošetřovatel zoufale křičel bolestí, dokud nebyl z těsného sevření propuštěn. Zvíře se pak vrátilo do vody a muž se odplazil pryč.

Šestičlenné publikum, které triku přihlíželo, zůstalo v šoku. Nechápali, jak se mohlo něco takového stát. Někteří z nich si dokonce dramatické chvíle natočili. Jeden z nich pak pro Mirror uvedl, že ještě před představením se ošetřovatel všem chlubil s dalšími zraněními, například ukazoval chybějící prst na ruce. Jaká zranění utrpěl při tomto kousku a v jakém stavu je nyní, ovšem není známo.

naidka ( 17. června 2017 20:36 )

Však proto hned vlezl se opláchnout do vody.

andorea ( 17. června 2017 14:16 )

To bylo od krokodýla jen přátelské upozornění, že ho ošetřovatel už sejří. Kdyby chtěl, tak mu hlavu ukousl raz dva.

sores ( 17. června 2017 11:29 )

Viděla jsem takové vystoupení v Thajsku a nic se nestalo jelikož předem ta zvířata zdrogují!!! To samé bylo i s tygrem!

dietr ( 17. června 2017 10:52 )

v rubrice krimi je to zřejmě kvůli týrání zvířat

naidka ( 17. června 2017 09:57 )

To mi připomnělo pořad na ZOOM, kde nějaký Frank vyhledává menší zvířata v přírodě, pak je klackem dráždí a provokuje a když zaútočí, tak "neohroženě a hrdinně" ucukne za obdivného kvikotu svého společníka, který hraje roli zbabělce. Neobyčejný imbecil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání