Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vražda v přímém přenosu: Kamarádce dala kyanid a sledovala, jak v křečích umírá

Autor: lm - 
10. srpna 2016
14:54

Dala kamarádce do pití kyanid a pak se s ledovým klidem koukala, jak v bolestivých křečích umírá. Smrt mladé Mirny Salihinové zachytily bezpečnostní kamery. Ty natočily i chladnokrevné jednání její kamarádky, která čelí obvinění z vraždy.

Bezpečnostní kamery v restauraci v indonéské Jakartě zachytily opravdu chladnokrevnou vraždu. Jessica Wongsová tu své kamarádce podstrčila kávu, do které přimíchala kyanid. Pak s ní v klidu dál konverzovala a čekala, než zemře. Žena zemřela na otravu zhruba dvě minuty poté, co se napila. Vyšetřovatelé určili, že v kávě bylo 298 mg tohoto silného jedu, což byla extrémně smrtelná dávka pro tak křehkou ženu.

K brutální vraždě došlo počátkem ledna. Jessica Wongsová a Mirna Salihinová prý byly kamarádky dlouhých sedm let. Motiv není jasný, žalobce uvedl, že mohlo jít o pomstu. Salihinová totiž prý před časem kamarádce řekla, aby se rozešla se svým přítelem, který byl drogový dealer a surovec. Wongsová tak skutečně učinila, ale potom z nepochopitelných důvodů začala spřádat plán pomsty.

Wongsová předtím pobývala v Austrálii a místní úřady uvedly, že žena měla vážné psychické problémy. Pokusila se prý několikrát o sebevraždu, vyhrožovala svým kolegům, bourala v opilosti a nejspíš svému expříteli rozmlátila auto. Verdikt nad vražedkyní zatím nebyl vynesen.

Video  Vražda v přímém přenosu  - YouTube
Video se připravuje ...

Podkolenka ( 10. srpna 2016 22:46 )

jděte s píčou CHobotovou....

Elion ( 10. srpna 2016 16:22 )

Na videu je vidět houno. Vražedkyně má bradu v Praze zbytek čumáku v Brně . S takovým xichtem se nedivme ničemu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání