Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nafukovací erotická panna v moři zmátla záchranáře! Vyslali k ní helikoptéru a čluny

Autor: lm, lm - 
26. ledna 2016
21:25

Záchranný člun, helikoptéra a desítky mužů. Tak vypadala pátrací akce v anglickém hrabství Cornwall, která se rozjela po oznámení posádky jedné z proplouvajících lodí, která ve vodě spatřila obrysy člověka. Záchranáře ale čekalo opravdové překvapení!

Oznámení o osobě v nesnázích přijali záchranáři v pondělí krátce před sedmou večer. Posádka rybářské lodi jim zavolala, že na hladině zahlédla nehybného člověka. Operační středisko na místo ihned povolalo helikoptéru, záchranný člun a pobřežní hlídku. Rozsáhlá pátrací akce měla ale nečekaný výsledek.

Díky přesným instrukcím od rybářů záchranáři brzy domnělou oběť našli. K jejich překvapení ale nešlo o člověka, nýbrž o vyfouklou erotickou pannu. Opuštěnou „krasavici“ poté vylovili a hodili ji do popelnice na břehu.

Podle jednoho z místních nafukovací pannu do moře zřejmě vyhodil někdo ze strachu z pokuty. Ve anglickém městě Newquay jsou totiž takové nafukovací pomůcky zakázány a někdo se tak mohl chtít zbavit důkazu, než se na jeho zálibu přijde.

..krakonos500 ( 27. ledna 2016 00:28 )

..."krasavici" poté vylovili a hodili ji do popelnice na břehu... Blbci, mě by se ještě hodila.

Zobrazit celou diskusi