Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dva pitbulové brutálně potrhali muže, na zemi po něm zůstala krvavá louže

Autor: haj - 
13. září 2015
15:41

V Bronxu v americkém New Yorku se odehrál brutální zvířecí útok. Cynthia Oliver (55) poštvala své dva pitbuly na Francesca Bovea (62). Psi se na muže vrhli a potrhali ho tak, že po něm přímo na ulici vedle kostela zůstala velká krvavá louže. 

Zuřivé řádění pitbulů bylo natočeno jistou ženou, která vše sledovala z okna a přivolala záchranku. Na nahrávce je vidět, jak se zvířata na muže zběsile vrhla. Bove se je nejprve snaží od sebe odehnat, ale brzy zeslábne a nechá se psy táhnout přes ulici.

Pitbulové posléze povalí na zem i Emilia Ortize (46), který chtěl napadenému muži pomoci. Dál táhnou Bovea po ulici a koušou ho všude po těle. Na silnici se rázem vytvoří krvavá kaluž. Posléze muži na pomoc přibíhají další lidé a rozzuřené bestie bijí, křičí na ně a polévají je vodou. Nakonec se je podaří od oběti odehnat.

Podle policie se útok odehrál poté, co se žena s Bovem pohádala, podle New York Daily News však on spor popírá. Tvrdí, že ženu nikdy nepotkal a nemluvil s ní. Prý byl zrovna na cestě do nedalekého kostela, když se psům podařilo utrhnout se z vodítka.

Po brutálním útoku právě z kostela vyběhl i farář, aby Francescovi dal poslední pomazání, ze strachu, že muž zemře. Chvíli se opravdu zdálo, že nepřežije. „Ale táta slíbil, že se s tím popere,“ uvedl jeho syn Anthony.

Svému slovu dostál a přežil, ačkoliv měl rozdrásanou hruď, velké kousance na rukou i nohou a pitbulové mu navíc ukousli ucho. „Ti psi byli vycvičeni k boji,“ domnívá se podle New York Daily News Anthony a dodává, že zvířata viděl olizovat ze silnice krev své oběti.

Majitelka pitbulů byla obviněna z napadení a obecného ohrožení. Ona si ale přitom stále dělá starosti jen o své „mazlíčky“, kteří byli mezitím převezeni do útulku.

Video Dva pitbulové brutálně potrhali muže na chodníku. - Youtube.com
Video se připravuje ...

PitbullDasty ( 30. prosince 2015 16:28 )

aha... to je řeč "inteligenta"... a hlavně "milovníka a zastánce" psů... vyhubit by jsme jako lidstvo měli vyhubit tebe a tyrany... Víš proč mají pitbulové takovou povahu? Je to kvůli lidem, kteří je týrali, byli bez přístupu k vodě a o hladu, přivazovali u kotce bez kontaktu z člověkem a zvířaty, v otřesných podmínkách, v kotcích o velikosti např. metr krát metr,bez přístupu se vyvenčit, na vše jim musela stačit ten kotec, byli pánem vedeni k bojovnosti a byli bití... Zkus si tak žít alespoň rok a uvidíš jestli budeš taky takový, tím pádem bychom tě museli taky "vyhubit" jak ty říkáš...

bandour ( 13. září 2015 20:40 )

toto je názor, akorát ne velkého milovníka psů, ale názor velkého blba

ellenic ( 13. září 2015 19:37 )

balika Babu zavřít až zčerná, tedy pokud není černoška . Poštvat psy cíleně na člověka je hrozné . Ty psy už bych jí nesvěřila zpátky. Baba hnusná.

naidka ( 13. září 2015 17:13 )

Každé plemeno psa má jinou povahu a jiné specifické vlastnosti, které se ani sebelepší výchovou nedají úplně potlačit. Např. lovecký pes, když bude mít majitele, který není zrovna myslivec, přesto mu lovecké pudy zůstanou.

naidka ( 13. září 2015 17:05 )

Tím myslím zranění a mrtví lidé. U nás se stal podobný případ, kdy místo psa byl zastřelen jeho majitel, a to střílel policista.

Zobrazit celou diskusi