Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hříšné párty boháče Bilzeriana: Poslala jsem nahé fotky a pozval mě, chlubí se televizní hvězdička

Autor: rc - 
20. září 2018
19:06

Párty Dana Bilzeriana jsou divoké, luxusní a jen pro vyvolené.  Kaitlyn Isham (29) dlouhou dobu toužila dostat se na seznam hostů. Televizní hvězda moc dobře věděla, že král Instagramu se obklopuje jen krásnými dívkami, které se nebojí ukázat své křivky. Proto se rozhodla, že mu pošle pár svých fotografii, na nichž je zcela nahá. Rázem jí přišla odpověď, že její účast na luxusním večírku je zaručena.

Večírky miliardáře Dana Bilzeriana jsou luxusní, stylové a plné vnadných, krásných, polonahých dívek. Zároveň se na party krále Instagramu nedostane jen tak někdo. Dostat se na seznam hostů na soukromou party, kterou Dan pořádal ve vile v Bel-Air minulý týden, toužila Kaitlyn Isham. Přesto, že je slavná televizní hvězda, která se proslavila v reality show, dostat se na večírek, bylo pro ni zcela nemožné. Danu Bilzerianovi totiž ani tak nezáleží na tom, kým člověk je, ale na tom, jak vypadá. To moc dobře věděla i Kaitlyn, která se tedy rozhodla, že mu zkusí poslat pár svých nahých fotek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My future baby daddy ❤️😂 @danbilzerian @dailymail #kingofinstagram #soulmates #sorrymetoo #lookatmylife #humbleaf

Příspěvek sdílený Kaitlyn Isham (@k8lynmermaid),Zář 18, 2018 v 1:33 PDT

„Nejsem jen hezká tvářička, ale jsem velmi chytrá a strategická, pokud jde o party celebrit,“ řekla pro rádiovou show Kyle and Jackie O Kaitlyn. „Nebudu lhát, poslala jsem nějaké své fotografie a také jsem poslala několik snímků, na nichž jsem nahá a fungovalo to,“ dodala. Jakmile si Dan, kterého na Instagramu sleduje 24 milionů lidí, fotografie prohlédl, napsal jí jen: „Napiš své celé jméno a detaily. Můžeš pozvat nějaké pěkné holky. Ošklivé nesmějí vstoupit. Tentokrát je to velmi striktní seznam hostů.“ Kaitlyn dodala, že to byl pro ni splněný sen, setkat se s Danem. „On je Hugh Hefner naší doby,“ řekla. „Nevzal si mé číslo, ale doufám, že jsem udělala dobrý dojem a pozve mě na další párty,“ popsala setkání se svým idolem.  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

barracuda.sro ( 20. září 2018 19:31 )

Nikdy nepochopím , myšlení některých lidí. Vždyť se prodává ,jak ta špinavá, odporná, poslední šl.apka !! Zvrácenost nic jiného!!

Shigela ( 20. září 2018 19:29 )

 Proč to nechce napsat nástroj k natírání? A štětec projde? Neměl by, aby to bylo gendrově vyrovnané😂😂😂

Shigela ( 20. září 2018 19:25 )

 Není nad to, do celého světa vykřičet:jsem *** a navíc úplně pitomá 😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi