Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zeman: Proč kandiduji? Paroubek mě označil za zbabělce!

Jaká by to byla degustace bez cigarety?
Jaká by to byla degustace bez cigarety?  (Autor: Blesk – Slávka Červená)
Autor: INT, ČTK - 
28. ledna 2010
17:10

Lídr Strany práv občanů (SPO) Miloš Zeman zuří! Rozzlobily ho inzeráty sociálních demokratů. ČSSD ho v nich spojuje s předsedou ODS Mirkem Topolánkem a podporou jeho vlády. Zeman dále přiznal, že kandiduje proto, protože ho Jiří Paroubek označil za zbabělce!

Zeman řekl, že fotografie, kde si podává s Topolánkem ruku, je z odborné konference, kde spolu s dalšími osobnostmi měli odbornou přednášku. Autoři inzerátu prý záměrně z fotografie vymazali logo akce a další lidi.

Sociální demokraté Zemanovi pokládají i řadu otázek. Například zda je pravda, že činnost jeho strany pomáhá zajišťovat Marek Dalík, přítel Topolánka. Sociální demokraté se Zemana také ptají, zda kromě "neuhasitelné touhy po pomstě" má ke kandidatuře nějaký jiný důvod.

Zeman útočnou kampaň proti jiným stranám nechystá, bude jen prezentovat svůj program. "Špinavá kampaň svědčí o charakteru těch, kdo ji organizují," prohlásil.

Zeman ve čtvrtek také přiznal, že ke kandidatuře v Ústeckém kraji ho přiměl předseda ČSSD Jiří Paroubek, který ho označil za zbabělce, který nechce kandidovat. Navíc ho o to, aby se postavil Paroubkovi, který je volebním lídrem ČSSD v regionu, požádali lidé z místní SPO.

Zeman řekl, že cílem strany je dostat se minimálně do sněmovny. Dodal, že SPO nechce uzavírat koalici s žádnou z politických stran a vyměnit svoji sílu za ministerská křesla. Hodlá prý podporovat vládu s rozumným programem a podporovat rozumné zákony.

anasyi ( 29. ledna 2010 15:35 )

hevulka ( 29. ledna 2010 03:18 )

Zeman do politiky a že založil novou stranu dělá jen pro to, aby ukázal Paroubkovi a taka dokázal sám sobě, že ještě na to má a že lidi za ním jdou, že má určité slovo v té politice a možná větší než Paroubek. A to je ta největší smůla, protože tu novou stzrau a jeho zviditelňování se nedělá Zeman pro lidi, ale již uvedné důvody. Je to starý jezevec s mladou manželkou, tak už si má užívat důchodu a neotravovat. Stejně mu to lidi nebudou žrát.Když ještě nebyl na scéně Paroubek, tak na Zemana lidi nadávali jako teď na Paroubka. Takže jeden za 18 a druhý za 20-2. To je celé.

gogo ( 28. ledna 2010 21:16 )

ve "svobodě a demokracii" proběhnuvších ty nejtrapnější. Jen jedno je jisté : Lépe nebude. Skupinka ochotných a ochotnických Kašparů a Kašpárků se již pomalu připravuje na svá vystoupení ... Voliči se již mohou posadit, představení začíná .... Cililink !

smrk ( 28. ledna 2010 21:12 )

mám vidle, rád se přidám...

smrk ( 28. ledna 2010 21:12 )

Zeman,Paroubek,Topolánek a další a další - vemte se za ručičky a táhněte do p.r.d.e.l.e..........

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa