"Přesný počet návštěvníků budeme mít spočítaný až za několik dnů, ale můžeme říct, že festival byl letos úžasný a o mnoho lepší než loňský," řekl Rudolf. Festival je podle pořadatelů největší přehlídkou taneční hudby ve střední Evropě. Loni Beats for Love v Ostravě navštívilo 35.000 lidí.

Na 11 scénách letos vystoupilo přes 350 účinkujících. "Největší návštěvnost byla v neděli, největší úspěch měli Pendulum, DJ Fresh a Majk Spirit," řekl ředitel festivalu.

S vedry, která během festivalových dní panovala, se podle něj organizátoři vypořádali dobře. "Návštěvníci festivalu měli k dispozici dostatek zdrojů pitné vody zdarma. Areálem pořád projížděl kropicí vůz, který prostor ochlazoval. Horší to měli zaměstnanci, pro které to bylo úmorné a trošku kolabovali. Jinak jsme ale za takové počasí strašně rádi," řekl Rudolf.

Žádné větší problémy podle něj pořadatelé řešit nemuseli. "Vidím jenom samá pozitiva. Návštěvníci přijeli opravdu i zdaleka, před pódii jsem viděl vlajky z různých koutů Evropy," řekl Rudolf.