V letos oceněné hře se na jevišti objevují herci Marta Bačíková, Pavel Vacek a Vojtěch Johaník. "Hrát na festivalu ve Vácu byl obrovský zážitek. Byť nám kvůli němu začaly prázdniny o něco později, stálo to za to," řekl Johaník. Do širokého povědomí diváků se v poslední době zapsal hlavní rolí v seriálovém thrilleru Pěstírna, který před nedávnem odvysílala internetová televize Stream.

Mezi nebem a ženou připomíná kalendář příběhů o vztazích mezi muži a ženami. "Je to úcta k ženskému pokolení a ženě jako stvořitelce, matce, inspiraci, všem podobám. Žena je přeci jen vydařenější částí božího díla," uvedl před časem Gombár. Světovou premiéru měla inscenace před sedmi lety na zlínské Malé scéně. Později sklidila úspěch i v zahraničí, v Budapešti a Melbourne. Výraznou složkou inscenace je živá hudba. Hercům proto dělá na jevišti společnost Jan Podhorný s kytarou.

Ve zlínském divadle již Gombár režíroval například divácky úspěšné Žítkovské bohyně, inscenace Baťa Tomáš, živý, Kabaret, Limonádový Joe nebo Šumař na střeše.