Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladíka obvinili z vraždy

V těchto místech dívka zemřela
V těchto místech dívka zemřela  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: Václav Raufer - 
9. srpna 2008
10:14

Smrt dívky (+15) v rukách jejího přítele (16) otřásla životem lidí v Kojeticích. Mladík, který je navíc synem policejního kriminalisty, byl v pátek obviněn z vraždy.

Celá vesnice na Praze-východ nemluví o ničem jiném. "Je to chlapec ze slušné rodiny. Je to naprostý šok pro většinu z nás. Došlo prostě k tragédii," řekla Blesku zaměstnankyně obecního úřadu.

Syn kriminalisty uškrtil svou přítelkyni asi padesát metrů od zatopeného lomu na Skalech, který je vyhledávaným místem ke koupání. Sem vyrazila oběť s kamarádkou.

S přítelem, kterého poznala týden před svou smrtí na jedné letní párty, osaměla až později. A to se jí stalo osudným. Když ji začal hledat její otec s bratrem, který byl zároveň i kamarádem vraha, byla dívka už po smrti.

Podle neofi ciálních zpráv z policejních kruhů jednal zřejmě zhrzený mladík v záchvatu zlosti. Dívku se pokoušel oživit. Nepodařilo se to ale ani profesionálním záchranářům.

"Výsledky pitvy nebudeme sdělovat, protože se jednalo o nezletilou oběť a nemáme svolení zákonných zástupců. Podezřelá osoba byla dnes nicméně obviněna ze spáchání trestného činu vraždy," řekla v pátek Blesku pražská policejní mluvčí Iva Knolová.

Více o případu čtěte zde a zde.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání