Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mohla být tajemným doktorem Barbora?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mh - 
28. července 2008
13:51

Sadomasochistická reakce s převleky vyvolala při zkoumání pozitivní podněty u vyšetřované Barbory Škrlové.

Vyplynulo to z vystoupení soudní znalkyně v oboru sexuologie Růženy Hajnové. Nicméně podle znalkyně to nelze považovat za sexuální deviaci. Ovšem popisovaná situace mohla vyjadřovat situaci obdobnou, kterou Barbora již před tím prožívala. Zvýšené reakce zažívala Barbora i na situace se škrceným dítětem. "Reakce tam byla a byla poměrně dlouhá," uvedla Hajnová s tím, že podobné reakce jsou pro odborníky v takových případech vždy varovným signálem.

"Kdyby se udělovaly Oscary, za svůj herecký výkon by Oscara Barbora dostala," uvedla Hajnová. Vždyť Škrlová byla schopna přejít z role dívky i do role chlapce Adama. A ten přechod byl natolik věrohodný, že byl okolím akceptován. Na otázku jedno z právních zástupců obžalovaných připustila soudní znalkyně i možnost, že oním tajemným doktorem, který dával písemné příkazy mohla být i sama Barbora.

Škrlová při vyšetřeních opakovaně vypovídala, že neví, jak přišla k jizvám ve tvaru T na hrudi. Podle znalců jsou to však jizvy, které jsou charakteristické pro zmenšování ňader ke kterým dochází z celé řady důvodů. Třeba i v homosexuálních vztazích. Ať už byl důvod zákroku jakákoliv měla by k němu existovat lékařská dokumentace. Tu se však dosud nepodařilo získat.

Obhájce Barbory Škrlové adresoval uštěpačnou poznámku znalkyni Hajnové, která by za herectví Barboře udělila Oskara, když před soudem poznamenal, že by si při jejím vzdělání a odbornosti mohla podobné poznámky odpustit.


Psycholožka: Barbora se dokázala mistrně měnit. Více zde.

Soudní znalkyně: 'Škrlová prý měsíc žila s Bohušem Matušem!' Více zde.

Znalkyně tvrdí: Turek i Bašová jsou zodpovědní za své činy. Více zde.

Jan Škrla prý nezná věk své sestry. Více zde.

Znalkyně: Tvůrkyní Aničky je Kateřina Mauerová. Více zde.

Tyranka Kateřina je podle znalkyň sadistická pedofilka. Více zde.

Znalkyně: Kláře Mauerové byl vymýván mozek! Více zde.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání