Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jiří (†28) a Zdeněk se porvali kvůli holce? Bitku přežil jenom jeden z nich

Autor: Jana Ulrichová - 
5. září 2018
05:37

Smrtí skončil spor dvou mladíků. Ti se v Černčicích na Lounsku poprali údajně kvůli dívce. Zdeněk P. (35) na svého protivníka Jiřího H. (†28) zaútočil takovou silou, že skončil bez hnutí na chodníku. Po několika dnech zemřel.

K napadení došlo na návsi 16. srpna dopoledne. Zraněného Jiřího dopravil vrtulník do nemocnice. Dva týdny pak ležel v kómatu, ze kterého se už ale neprobral. O víkendu zemřel.

Zdeněk P. svou vinu nepopírá. „Spousta lidí mě teď bude nenávidět za to, co jsem udělal. Je mi to líto, takhle to dopadnout nemělo. A nesuďte, když neznáte celý příběh. Bohužel já s tím budu muset žít. A vrátit se to nedá,“ napsal na svůj facebookový profil.

Na sociálních sítích se pak ještě své jednání pokoušel ospravedlnit tvrzením, že se jen bránil, že Jiří H. delší dobu vyhrožoval jemu i jeho malému synovi a že v osudný den jej chtěl praštit lahví po hlavě. Na to prý Zdeněk P. zareagoval instinktivním máchnutím rukou. A tím prý bylo neštěstí dokonáno.

Ublížení na zdraví

Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří se zabývají těmi nejzávažnějšími trestnými činy. Potvrdili, že tragédii předcházelo vzájemné napadení. „Podle předběžných výsledků pitvy je mezi úmrtím a zraněním, které napadený utrpěl, souvislost,“ uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová. Dodala, že útočníka proto obvinili z ublížení na zdraví s následkem smrti.

Antonin Blaha ( 5. září 2018 07:05 )

 Podle inteligence vyzarujici Vam z oci bych rekl ze kazde slovo je lez,mate pravdu Vy s tim budete zit a syn si uzije taky sve to teprve uvidite.Proste jste to podelal od A do Z

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání