Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrtelná nehoda na Karlovarsku: Matky s dětmi lezly z aut se dívat, popisují šokovaní svědci

Smrtelná nehoda uzavřela na několik hodin hlavní silnici u Žalmanova na Karlovarsku
Smrtelná nehoda uzavřela na několik hodin hlavní silnici u Žalmanova na Karlovarsku  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
12. srpna 2018
11:05

Na několik hodin byl po sobotní nehodě dvou osobních aut u Žalmanova na Karlovarsku přerušen provoz na hlavní silnici I/6. Zemřel tam 30letý řidič, který se srazil s protijedoucím autem. Na místě se hned začaly tvořit kolony. Nad chováním některých lidí v nich zůstával ostatním rozum stát.

Nehoda se stala kolem 18:30. Třicetiletý řidič automobilu opel jel od Žalmanova na Karlovy Vary. Za křižovatkou na Žalmanov přejel z nezjištěných příčin do protisměru, kde se srazil s projíždějícím vozidlem hyundai. Po srážce se obě auta otočila kolem své osy, opel se odrazil zpět do svého pruhu a ještě narazil do svodidel.

Smrtelná nehoda uzavřela na několik hodin hlavní silnici u Žalmanova na Karlovarsku Smrtelná nehoda uzavřela na několik hodin hlavní silnici u Žalmanova na Karlovarsku | Policie ČR

Řidič opelu těžkým mnohačetným zraněním na místě podlehl, čtyřicetiletý řidič druhého auta a jeho dvě spolujezdkyně byli zraněni. Na místě zasahoval také vrtulník. Způsobenou škodu policie předběžně odhadla na zhruba 350.000 korun.

Podle policejní mluvčí Zuzany Týřové byl provoz obnoven až kolem desáté hodiny večerní. Lidé, kteří uvízli v kolonách ještě před vytyčením objízdných tras, se na sociálních sítích svěřili s hrůzným chováním některých ostatních spolucestujících na silnici. „Stáli jsme dnes v koloně kousek od této nehody a musím říci, že bezohlednost a hyenismus některých lidí mě stále zaráží. Maminky lezou i s dětmi z aut, aby se mohly podívat, fotit a překážet záchranným složkám,“ napsala jedna z rozhořčených svědkyň nehody a další žena, která na místě byla ještě před příjezdem záchranky, její slova potvrzuje.

 

Mermaid ( 13. srpna 2018 15:39 )

V případě, že je tato historka pravdivá a někdo tak totálně nevyrovnaný pracuje u policie, pak být na místě té matky, už jste nezaměstnana. Ale spíš to bude kec. Nevím, proč by se měla bát nějaké placky?

Mermaid ( 13. srpna 2018 15:36 )

Češi? Z čeho tak usuzujete? Působí to na mě, že nejen, že necestujete dál než ke Slovákům, ale zřejmě jste nikdy ani nezabloudil na žádný zahraniční web. Umíte-li aspoň rusky, zkuste to tam. Ti jsou v tom snad horší než Američani

Mermaid ( 13. srpna 2018 15:29 )

 Vážená paní svědkyně ví, jestli ona matka nebyla třeba zdravotnice? Nemohla tušit, jestli už lidem u nehody někdo pomáhá, nebo jen stojí

va45 ( 13. srpna 2018 12:12 )

To se divým,že si nedělali selfíčka u toho vraku.

va45 ( 13. srpna 2018 12:09 )

Já si nepamatuji,že by nás naše maminky tahaly po hospodách.Dneska je to trend sednout si do hospody s děcky a nestarat se o to aby jejich děti neotravovaly ostatní,když zajdou na oběd.Rodiče mají právo jít s děckem do hospody ale ti co se chtějí v klidu najíst na to mají právo taky.Takže rodiče jsou odpovědny za to jak se jejich děti chovají třeba v restauraci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání