Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže na zatopené ulici popravil elektrický proud: Kolemjdoucí do něj píchal klackem, nikdo nepomohl

Muže na zatopené ulici popravil elektrický proud: Kolemjdoucí do něj píchal klackem, nikdo nepomohl.
Muže na zatopené ulici popravil elektrický proud: Kolemjdoucí do něj píchal klackem, nikdo nepomohl.  (Autor: LiveLeak)
Autor: dce - 
18. července 2018
21:15

Otřesné video, které se v posledních dnech šíří po internetu, zachycuje, jak muže na zatopené ulici v Indii zabil údajně elektrický proud. Ačkoliv jeho smrt vidělo několik lidí, nikdo nepomohl. Na videu je zachycen i muž, který do těla píchá klackem, bez zájmu pak ale odchází.

Video, které pochází z města Ludhiána v Indii, dokazuje, jak jsou místní otrlí vůči smrti. Na záběrech je vidět dvojice mužů, která prochází zatopenou ulicí, když se vyhýbají projíždějícímu vozu, jeden z nich se dotkne plechové rolety u domu a po chvíli se bezvládně skácí do vody přímo před obchod místní ženy. Podle médií dostal ránu elektrickým proudem.

Druhý muž bez povšimnutí odchází a žena se pokouší upoutat pozornost dalšího kolemjdoucího. Ale marně. Ani ona, ani nikdo z dalších lidí, kteří kolem projdou, se muži nepokouší pomoci. Po několika minutách další procházející muž do těla šťouchne tyčí, pak ale bez jakékoliv reakce odchází.

Přesně detaily nejsou známy, video i tak pobouřilo veřejnost. „Proboha… nikdo mu nepomůže… co je to za zemi?“ rozčilují se lidé na sociálních sítích.

bizon_pepa ( 19. července 2018 06:08 )

"....nikdo nepomohl" A jak?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání