Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exvelvyslance (74) zbili na ulici: Po brutálním útoku leží v nemocnici

Autor: msj - 
12. července 2018
21:47

Bývalý britský velvyslanec v Americe byl obětí krvavého a brutálního útoku na londýnské stanici Victoria. Na Twitteru se objevila jeho fotka, přičemž jeho manželka vypověděla, že má natržený oční důlek a pravděpodobně zlomený nos.

Sir Christopher Meyer (74) byl brutálně napaden na londýnské stanici Victoria. Jeho manželka o tom informovala The Times. Diplomat v důchodu byl zrovna na cestě z nádraží domů. Nakonec ale skončil v nemocnici s natrženým a oteklým očním důlkem. Má také natržený ret a pravděpodobně zlomený nos.

Meyerova manželka Baroness uvedla, že si manžel z útoku nic nepamatuje. Policie prý ale věří, že napadení bylo motivováno krádeží. „Jsem naprosto v šoku touto úrovní brutality. Dost ho zmlátili. Dokonce se mi to zdá jako něco, co bych měla vidět na frontě,“ uvedla rozzuřená manželka.

Policii manželka řekla, že o nic okraden nebyl, a také pochválila policii, která jednala velice rychle. Poslední věc, na kterou si Christopher pamatuje, je, když s ním na stanici Victoria byli policisté.

Po odchodu do důchodu se Christopher Meyer stal členem komise pro kontrolu tisku. Je také dost aktivni na svém Twitteru, kde často komentuje politiku a zahraniční záležitosti. Nedávno dokonce veřejně povzbuzoval Británii, ať se postaví Trumpovi na jeho návštěvě.

Kriminality v Londýně v poslední době přibývá. Policisté v Anglii a ve Walesu registrují silný nárůst trestné činnosti, o 14 % oproti loňskému roku.

Na místě byla zatčena patnáctiletá dívka společně s šestnáctiletým chlapcem z podezření z onoho brutálního útoku. Ti byli však krátce nato propuštění, přičemž vyšetřování pokračuje.

 

 

crush ( 13. července 2018 09:49 )

Už je to tady!!!!!!!!!

lokii ( 13. července 2018 04:15 )

Clovek muze mit vyhrady k praci kohokoliv, ale zmlatit cloveka, kterymu je 74 let, to opravdu zadne hrdinstvi neni - krome toho, ze to take nic neresi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání