Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (†18) se rozloučila s přáteli a odešla: V koupelně se pak oběsila

Autor: msj - 
14. července 2018
11:13

Studentka psychologie se omlouvala svým přátelům na párty, že jí není dobře. Rozloučila se a odešla do temné noci. Její přátelé se jí potom snažili dovolat, ale neúspěšně. Když přišla domů, oběsila se v koupelně.

Ellie Campbell (†18) studovala na univerzitě Cantenbury v Anglii. Se svými přáteli vyrazila 26. ledna na párty. Společně navštívili několik barů. Kolem půl druhé ráno řekla svým přátelům, že odchází.

Na kolej Ellie dorazila po druhé hodině ráno. „Řekla, že jí není dobře, a odešla do pokoje,“ prozradila Nicky Holland pro Mirror.

Nicky také uvedla, že Ellie na koleji pozdravila člena ochranky objetím na místo plácnutí, které u ní bylo na denním pořádku.

Kamarádka Ellie přijela na koleje kolem půl třetí ráno. Začala bouchat na dveře, aby si vyzvedla svůj telefon, se kterým dívka omylem odešla z klubu. Po chvilce neodpovídání kamarádka zavolala ochranku, která jí odemkla dveře do pokoje. Krátce na to společně našli Ellie oběšenou ve sprše.

Na místo přispěchali záchranáři a Ellie byla převezena do nemocnice v Ashfordu v kritickém stavu. Později bohužel CT sken prokázal, že aktivita jejího mozku už nebyla „vyhovující životu“. Poté bylo učiněno srdcervoucí rozhodnutí a Ellie byla odpojena od podpory.

Ellie Campbell byla prohlášena za mrtvou krátce po půlnoci v pondělí, 29. ledna.

Vyšetřování prokázalo, že Ellie měla ve 100 mililitrech krve 296 miligramů alkoholu. V Anglii je k řízení povolených 80mg/100ml. Stejně tak neměla Ellie v záznamech cokoli, co by mohlo napovídat k sebepoškozování nebo dokonce k sebevraždě.

Ani alkohol ale nemusel být tím spouštěcím mechanismem k sebevraždě. Podle vyšetřování si Ellie život vzít chtěla naprosto vědomě.

 

antismejd ( 16. července 2018 11:20 )

absolutně nechápu,proč tato událost,která by měla být maximálně v nějakém britském lokálním deníku,je v českém Blesku.Prostě mě to hlava nebere.Šmejdi.....

defka666 ( 14. července 2018 21:41 )

staci ze na poteseni pindouru mame tebe

flora ( 14. července 2018 15:59 )

Studentka psychologie evidentně douhodobě potřebovala psychiatra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání