Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nelegální potrat se proměnil v horor: Dítěti odtrhli hlavičku od těla!

Nelegální potrat se proměnil v horor: Dítěti odtrhli hlavičku od těla! (ilustrační foto)
Nelegální potrat se proměnil v horor: Dítěti odtrhli hlavičku od těla! (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rc - 
20. června 2018
12:07

Drsná scéna se odehrála v panelákovém bytě v Bratislavě. Mladá nastávající maminka, která byla ve dvacátém týdnu těhotenství, tam přišla na nelegální potrat. Během amatérského zákroku došlo k odtrhnutí hlavičky plodu od zbytku těla, který zůstal v těle matky!

Drama se odehrálo minulý týden na Slovensku. Mladá maminka, která byla v pátém měsíci těhotenství, přišla do paneláku v Antolské ulici v Bratislavě, aby tam podstoupila nelegální potrat.

Amatérský zákrok se však proměnil v horor poté, co došlo k odtrhnutí hlavičky plodu od zbytku těla, které zůstalo v těle matky. Žena začala silně krvácet. Na místo byla přivolána záchranná služba, která ji převezla do nemocnice.

„Vzhledem k závažnosti zmíněného případu se k případu nebudeme vyjadřovat,“ řekla mluvčí Univerzitní nemocnice v Bratislavě Eva Kliska pro Nový Čas. „Vyšetřovatel začal trestní stíhání ve věci trestního činu nedovoleného přerušení těhotenství,“ řekla bratislavská krajská policejní mluvčí Lucie Mihalíková. Matka může přerušit těhotenství na vlastní žádost pouze do dvanáctého týdne těhotenství.

VIDEO: Tyranka Sandra (25) schovala plod do sklenice na záchodě.

amej ( 20. června 2018 14:08 )

Bohužel, svět se od debilů nikdy očistit nepodaří. Byla to vražda a ještě brutální.

sores ( 20. června 2018 12:22 )

Pro ty bez IQ a prostoduché, co si na sex koupit ochranu ?????????!!!!!!!! Nebo ho bez ní na sebe nepustit, jak jednoduché,že!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání