Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na Nymbursku srazil zfetovaný řidič cyklistu: Zraněného muže nikdo nezná, policie prosí o pomoc

Na Nymbursku srazil zfetovaný řidič cyklistu: Zraněného muže nikdo nezná, policie prosí o pomoc.
Na Nymbursku srazil zfetovaný řidič cyklistu: Zraněného muže nikdo nezná, policie prosí o pomoc.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
25. května 2018
10:11

Po identitě zraněného cyklisty z Nymburska pátrají policisté. Srazil ho ze silnice řidič pod vlivem drog a zatím nikdo nezná jeho jméno. Policie prosí veřejnost o pomoc.

Neznámý muž skončil v nemocnici s blíže neuvedeným zraněním, půjde ovšem patrně o těžší úraz, kvůli kterému nebyl schopen lékařům říct své jméno. K nehodě došlo 22. května po desáté večer na silnici mezi Kounicemi a Starým Vestcem na Nymbursku.

"Čtyřiadvacetiletý řidič dodávky zde srazil cyklistu, který utrpěl nespecifikované zranění, se kterým byl letecky transportován do pražské nemocnice. U řidiče dodávky byl proveden orientační test na návykové látky, který vyšel jako pozitivní," uvedlo město Poděbrady na svém Facebooku.

Na prosbu policie sdíleli fotografii zraněného cyklisty s cílem muže identifikovat. Pokud ho poznáváte, ozvěte se policii na lince 158 nebo na čísle 724 323 475.

Na Nymbursku srazil zfetovaný řidič cyklistu: Zraněného muže nikdo nezná, policie prosí o pomoc. Na Nymbursku srazil zfetovaný řidič cyklistu: Zraněného muže nikdo nezná, policie prosí o pomoc. | Policie ČR

santikxauz ( 25. května 2018 12:59 )

Smažka bude mít léčbu zdarma a cyklista bude platit.

radsab ( 25. května 2018 10:28 )

Pokud se prokážou drogy (včetně alkoholu), měli by bez diskuze zaplatit veškeré náklady na zásah první pomoci a věcí s tím spojených tito provinilci a to i několikaletými splátkami, pokud nejsou solventní!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání