Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr (†17) se těšil, jak na Velikonoce vyšupe kamarádky: V sobotu ho zabil Ukrajinec v dodávce

Petr (†17) se těšil, jak na Velikonoce vyšupe kamarádky: V sobotu ho zabil Ukrajinec v dodávce
Petr (†17) se těšil, jak na Velikonoce vyšupe kamarádky: V sobotu ho zabil Ukrajinec v dodávce  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
3. dubna 2018
18:53

Velký smutek prožívá rodina sedmnáctiletého Petra ze Slovenska. Mladík se doma před pár dny svěřil, jak moc se těší, až na Velikonoce vyšupe svoje kamarádky... O víkendu ho ale v noci při přecházení silnice srazila dodávka, kterou řídil Ukrajinec (36). Petr na sobě bohužel neměl žádné světelné prvky a řidič ho tak zahlédl až ve chvíli, kdy bylo příliš pozdě.

Ukrajinský řidič jel v noci ze soboty na neděli z Liptovského Mikuláše přes Ružomberok. Právě zde došlo k tragické nehodě. Ve tmě srazil sedmnáctiletého Petra, který na sobě neměl žádné světelné prvky a nebyl tak vidět...

Na místě byla během chvíle záchranka, lékaři se Petra pokoušeli půl hodiny oživit, ale marně. Po mladíkovi teď truchlí jeho rodina i kamarádi. "Vyměnil bych svůj život za to, aby Peťo žil. Před dvěma měsíci jsme oslavovali jeho narozeniny a teď tohle," řekl serveru Pluska.sk jeho kamarád Ondra.

"V sobotu po fotbalovém zápase se ještě vydal do Ružomberka, kde chtěl být s kamarády. Psali jsme si, že v neděli se vrátí domů a půjde vyšupat kamarádky," prozradila s pláčem Petrova maminka Mirka (36).

"Nikdy nezapomenu, co jsme spolu zažili, nikdy nezapomenu, co si pro mě znamenal, nikdy na tebe nezapomenu, brácho. Chci to vrátit zpět, proč si šel do Ružomberka? Nemohl si jít raději pít do Skalité?!" napsal jeho kamarád Ernst.

pjotri ( 4. dubna 2018 11:19 )

Na psal jsem, "podle toho, ze sel pit...", tedy i idiot pochopi, ze jen rekapituluju informace z clanku. Dal pisu, "... jestli dal ridici sanci...", tedy opet domnenka a ZADNY TVRZENI. A jsem ochoten se vsadit, ze byl namol. Uz skutecnost, ze "jde pit.." v 17 letech a ze mu vubec nekdo nalije.. Tak nepoucuj.

pjotri ( 4. dubna 2018 11:13 )

Jak vidis, cobole, KLADU otazky, cize som tam nebol, vies? Proto se ptam, jestli sel po prechodu, jestli mel reflexni prvky, jestli prebihal atd. Takze mi nevkladej do huby neco, co jsem ani nerekl a ani jsem nepsal. Muj prispevek byl o necem jinym, viz prvni tri radky, pokud umis pocitat do 3.

Lion52 ( 4. dubna 2018 10:25 )

Ty si u toho bol, keď to opisuješ s takou presnosťou?! No a od Čechov sa dá čakať, že vôbec nerozumia po slovensky, keď tu píšu také kraviny.

Lion52 ( 4. dubna 2018 10:22 )

Ty si asi nikdy nebol mladý, že? Len aby sa to neodrazilo na tvojej rodine.

europa ( 4. dubna 2018 07:29 )

Nemohl jsi jít raději pít do Skalité? Sedmnáctiletý kluk jde někam pít? To je jako v pořádku? Co to je asi za rodinu, co to je za výchovu, když tak mladý kluk chodí někam chlastat? Škoda mladého života, ale bohužel má na tom sám velkou vinu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání