Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

U Fritzla (83) se začala projevovat demence. Incestní zrůda ve vězení dělá podřadné práce

Autor: shp - 
19. dubna 2018
18:57

Je tomu už 10 let, co se přišlo na jeden z nejhorších incestních případů novodobé historie. Zrůdný Rakušan Josef Fritzl (83) držel ve městečku Amstetten ve sklepě jako sexuální otrokyni vlastní dceru Elisabeth. Ta mu porodila sedm dětí. Fritzl byl za své ohavnosti odsouzen k doživotí. Ve vězení za dekádu zchřadl a podle nejnovějších zjištění se u něj začala projevovat demence.

Fritzl si odpykává doživotní trest ve věznici Justizanstalt Stein v Kremži, v níž jsou umístěni ti nejhorší rakouští kriminálníci a vrazi. Ostatní vězni ho nenávidí. V minulosti byl dokonce jedním muklem napaden a přišel o několik zubů. A to je umístěn na samotce se čtyřmi členy ostrahy!

Po incidentu si prý za v přepočtu 12 tisíc korun nechal změnit jméno na Mayrhoff. Dříve pracoval Fritzl jako vězeňský knihovník. Nyní však podle zdroje zpoza mříží zastává podřadné práce. Projevovat se u něj také začaly první příznaky stařecké demence.

Fritzl doufá, že zbytek života ve věznici prožije v klidu,“ říká zdroj. Dům hrůzy v Amstettenu, kde byla Elisabeth znásilněna více než 3000krát, byl prodán a zrenovován. Dnes v něm bydlí nová rodina a dům vypadá úplně jinak než v dobách perverzní tyranie despotického otce.

Elisabeth žije i se svými dětmi na utajeném místě v Rakousku. Dostala novou identitu a snaží se zapomenout na hrůzy, které se svým otcem prožila. Fritzla od svého osvobození již nikdy neviděla. Šrámy na duši si ale nejspíš ponese až do smrti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání