Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Muž polil svou přítelkyni benzinem a zapálil: Zemřela po dvou letech utrpení, u soudu bude vypovídat ze záhrobí

Autor: dce - 
17. dubna 2018
19:31

Brutální útok se stal už v srpnu 2015. Michael Slager (43) po hádce polil svou přítelkyni Judy Malinowski (†33) benzinem a přímo na čerpací stanici ji podpálil. Žena o svůj život bojovala dva roky v nemocnici, loni v létě ale zemřela. Soudce nyní připustil její svědeckou výpověď nahranou na nemocničním lůžku.

Judy utrpěla popáleniny na 80 % těla, kvůli kterým prodělala desítky operací. Ani přes neuvěřitelné utrpení se nevzdávala a bojovala o život i za potrestání Slagera, který jí otřesná zranění způsobil.

„Nikdy bych neřekla, že někdo může být tak zlý. Jen tam tak stál a nic neudělal,“ popsala sama napadená žena televizní stanici NBC4i. Judy při útoku přišla o obě uši, několik prstů, měla otevřené rány na zádech, pozadí a nohách. Oheň jí poškodil i průdušky a jícen. Od incidentu už se nikdy znovu nepostavila na nohy. Zemřela loni v srpnu.

Protože nemohla opustit nemocnici, výpověď k soudu nechala natočit na video. To ale nebylo nikdy použito. Nyní ovšem i přes protesty obhájců útočníka soudce video připustil jako důkaz. "Jde o bezprecedentní případ, kdy je oběť schopna poskytnout důkazy po vlastní smrti," uvedl.

Slager i nadále vinu odmítá. Tvrdí, že Judy podpálil omylem, když si zapálil cigaretu. Nyní za vraždu konečně stane před soudem. Hrozí mu doživotí.

crush ( 18. dubna 2018 09:57 )

Chúďa..., jak si môže takáto žena niečo začať s takou kreatúrou???? To nikdy nepochopím. Snáď nik o ňom nemohol tvrdiť, že to je fajn chlap. Už na podľad je to zrúda!!! Pokiaľ je to v danej krajine možné, určite použiť trest smrti.

iFender ( 18. dubna 2018 07:25 )

Hezka zenska ,ciste rysy.Je si sama trochu na vine,kdyz byla spolu s takovym hovadem.Jestli tohle je ten vysneny zensky typ tak nevim spise vypada,ze uz sedel 20 let v kriminale.

lunatic ( 18. dubna 2018 05:37 )

Budiž-doufám jen,že z piety nebudou při výpovědi dotyčné povoleny žádné doplňující otázky ze strany obhajoby ...

ProtiZeman ( 17. dubna 2018 23:10 )

A vo tom to je: včas zabrzdit, i když mě někdo nas.re. Chudák holka, 2 roky takhle “žít”.

rezacek ( 17. dubna 2018 22:56 )

Mně také bejvalka "něco udělala". Dostala kopačky. Kontrolní otázka 1: chtěl jsem ji zabít? Odpověď: chtěl. Kontrolní otázka 2: Udělal jsem to? Odpověď: ne. A vo to gou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání