Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Devítiletá holčička, kterou znásilňoval otec (43), porodila dcerku

Devítiletá holčička, kterou znásilňoval otec (43), porodila.
Devítiletá holčička, kterou znásilňoval otec (43), porodila.  (Autor: Reprofoto Peru21)
Autor: lm - 
1. února 2018
20:51

Devítiletá holčička z Peru, kterou znásilňoval její 43letý otec, porodila zdravou holčičku. Na to, že je těhotná, se přišlo až v pokročilém stadiu, kdy na potrat už bylo pozdě. Holčička skončila i s dcerkou v azylovém domě, kde podstupuje intenzivní terapii.

Třiačtyřicetiletý Mario Vilca svou dceru podle serveru Peru21 začal znásilňovat, když jí bylo šest let. Dívenka v osmi letech otěhotněla a na vše se přišlo, až když byla v pokročilém stadiu gravidity. Podle některých informací měla být dokonce v pátém měsíci, a proto nebyl potrat možný.

Otec sice zneužíval dceru v nepřítomnosti matky, ta ho pak ale bránila a policii dokonce lhala, že holčičku znásilnili dva teenageři. Na vše se ale přišlo a muž, jemuž peruánská média přezdívají „monstrum“, byl zatčen a nyní čeká ve vazbě na soud. Kvůli neochotě matky ke spolupráci jí úřady holčičku odebraly a umístily ji do azylového domu.

Devítiletá dívenka nyní v nemocnici porodila zdravou holčičku, která po porodu vážila 3,26 kilogramu. Podle lékařů bude nyní dívenka podstupovat intenzivní terapii, která jí má pomoci s psychickými následky a pokusit se o to, aby své dítě nezavrhla.

 

nelidodes ( 2. února 2018 01:41 )

Její škoda, že pašovala drogy. Kdyby to byl chlast, byl by ji vepř Zeman nechal osvobodit už dávno a ještě mohla být čestným hostem v kořalně na Hradě nebo v Lánech.

kretenos500 ( 1. února 2018 21:13 )

No a co? Hlavně, že nevolil Drahoše. Soudruh Zeman má pochopení pro kriminálníky, viz vrah Kajínek. A nepřipomínejte, že mu našli v počítači dětské porno, on může, protože má silný mandát z přímé volby!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání