Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dívenku (11) znásilňovali ve škole: Přišlo se na to až v 5. měsíci těhotenství!

Jedenáctiletou čínskou školačku dva roky znásilňoval pracovník ochranky ve škole.
Jedenáctiletou čínskou školačku dva roky znásilňoval pracovník ochranky ve škole.  (Autor: Reprofoto k618)
26. ledna 2018
20:12

Odporný případ řeší v těchto dnech čínská policie. Obrátila se na ně matka 11leté školačky, u které se přišlo na to, že je v pátém měsíci těhotenství. Celé dva roky ji znásilňoval pracovník ostrahy v její škole a nikdo o tom neměl ani tušení.

Na vše se přišlo 15. ledna, kdy si Lele (11) stěžovala, že jí není dobře a matka ji vzala k lékaři. Testy ukázaly, že je dívka těhotná a matka proto ihned zkontaktovala policii.

Ukázalo se, že dívenku dlouhé dva roky zneužíval 50letý pracovník ostrahy v její škole v provincii Che-nan. Když jí bylo pouhých 9 let, muž ji odtáhl z dětského hřiště na schody a znásilnil ji. Během následujících let pak odporné zvěrstvo několikrát zopakoval. Rodina o ničem neměla ani tušení. Lele byla ve třídě premiantkou, poslední dva roky ale byla "velmi tichá".

Pracovník ochranky Liou Pao-ming byl zatčen a k činu se měl údajně i přiznat. Podle ředitele školy Wanga Čchun-kchueja byl ženatý a dokonce vychovával dítě. "Na škole pracoval asi pět až šest let. Náplní jeho práce bylo starat se o bezpečnost školy a studentů," uvedl.

Případem se nyní intenzivně zabývá policie. Rodina dívence, která je podle lékařů v 21. týdnu, už zařizuje potrat.

Video: Školák (15) se vloupal k seniorce (81) a chtěl po ní sex

andreas ( 28. ledna 2018 19:52 )

hovado.... hnus....

snehulak ( 27. ledna 2018 07:56 )

To bychom měli v Číňanech pěkné přátele, když tam pracovník ostrahy klidně se svou vysílačkou ZNÁSILŇOVALI nebohou dívenku. Doufám, že ho VŠECHNY zatkli a odsoudí. Bulvár je holt bulvár a titulky UMÍ ! ? Naštěstí tam v té hrozné zemi trest smrti mají a užívají ho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání