Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tereza (21), kterou zatkli v Pákistánu: Anděl na scestí!

Autor: Veronika Kynclová - 
11. ledna 2018
05:00

Češku Terezu H. (21) zadrželi ve středu celníci na mezinárodním letišti v Pákistánu. Měla u sebe 9 kg heroinu! Jak se ale takový andílek dostane k pašování drog? Vše se prý zlomilo, když bylo Tereze 18 a rozhodla se odejít z Církevního gymnázia na Velehradě...

Podle zdroje z jejího okolí chvíli zkusila pracovat v běžné firmě, ale brzy zjistila, že si tak příliš peněz nevydělá, a začala se živit jako »modelka«. „Je dost nafrněná, pořád někde ve světě,“ řekla Blesku dívka, která Terezu z Hradiště dobře zná.

O povaze jejího »modelingu« se ale po městě šuškalo leccos. Ve dvojici se Simonou H. kočovaly světem – po pěkných hotelích, sociální sítě plné fotek z nákupů luxusních hadříků... Prostě sladký život!

Skončil ovšem zadržením s kufrem narvaným drogami, jehož hodnota na černém trhu se podle kvality může pohybovat mezi 10 až 30 miliony korun! „Ty holky úplně ztratily kontakt s realitou,“ říká zdroj Blesku. Diskutéři na sociálních sítích navíc naznačují, že Tereza mohla drogy sama brát. „Možná si dala raketu a nepřijde jí, že je na stanici,“ strefovali se do její fotky ze zatčení, na níž se usmívá.

Terezu H. zadrželi na mezinárodním letišti v Pákistánu poté, co přiletěla na tříměsíční vízum. Původně měla v plánu pokračovat dál do Spojených arabských emirátů, k tomu už ale nedošlo. Poté, co u dívky nalezli 9 kilogramů heroinu, byla okamžitě zatčena.

VIDEO: Štrunc: Rozhovor s Pavlem Novotným o případu Češky zadržené v Pákistánu s 9 kilogramy heroinu.

Milan1977 ( 12. ledna 2018 14:40 )

 Špinava štetka co za par korun vyhuli kdejakehi albance nebo turka a svicarsko jich je plne tak ji dobre kurve s nafoklimy rtuky😀😀😀

montevideo ( 11. ledna 2018 20:53 )

Kačeří pysky nosí kur.v.y.

imros@seznam.cz ( 11. ledna 2018 18:33 )

Blondýna s 4 B. Blbá blondýna bez baterek.

malenabald ( 11. ledna 2018 18:29 )

Je to husa, někde jsem četla, že říkala, že těch 9 kg byly tři sošky coby dárky....

anka ( 11. ledna 2018 18:23 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání