Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Terezu zadrželi v Pákistánu s kufrem heroinu: V zemi byla už počtvrté, známe jméno jejího byznys partnera

Autor: dce - 
11. ledna 2018
18:00

Češka, kterou ve středu zadrželi celníci v Pákistánu s kufrem drog, v zemi nebyla poprvé a nyní měla vízum na dva měsíce. Podle místních médií Tereza s vyšetřovateli spolupracovala, a dokonce jim prozradila jméno svého byznys partnera.

Devět kilo heroinu u sebe měla Češka Tereza H. (21), kterou zadrželi celníci při třetí kontrole na letišti Lahaur v Pákistánu. Drogy byly údajně ukryté pod dvojitým dnem kufru. Při prvním výslechu Tereza tvrdila, že nevěděla, že má v kufru drogy, dokonce naznačila, že jí je tam někdo podstrčil, protože byl kufr umazaný od lepidla.

Po chvíli ale otočila a prohlásila, že volala svému byznys partnerovi do Anglie, který jí přiznal, že jsou uvnitř drogy. "Řekl mi, že je to pravda, že je to tráva, když to pronesu, bude to v pohodě. Tak jsem to udělala, protože jsem neměla na výběr," prohlásila při výslechu. Nakonec přiznala i to, že myslela, že je uvnitř látka, ze které je možné uvařit drogu.

Byznys partnerem, o kterém Tereza před celníky mluvila, je podle místních médií muž jménem T. T. Tariq. Tereza s drogami mířila do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech, zde měla přesednout na letadlo do Irska.

Sama mladá Češka celníkům potvrdila, že v Pákistánu je už počtvrté. Tentokrát měla vízum od 15. listopadu až do 14. února.

kodlisko ( 12. ledna 2018 07:32 )

Tak hlavně že je krásná, v Pákistánské base jí to bude hodně platný. Rozumu měla pobrat.

lynx ( 11. ledna 2018 19:41 )

Já doufám, že se té šikovné dívence dostane spravedlivého soudního procesu zakončeného vynesením rozsudku podle zákonů Pákistánu a že bude rozsudkem určený trest vykonán.

peterwilliams ( 11. ledna 2018 19:29 )

m..r.ch.a

zvonekdozahrady ( 11. ledna 2018 19:03 )

 Je jako Drahoš, ten též nic neví...

JanekSulc ( 11. ledna 2018 18:33 )

Lže jak Babiš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání