Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední foto Terezy (21) před zadržením: V tomto kufru pašovala 9 kilo heroinu?!

Autor: ljš - 
10. ledna 2018
17:50

Kde domov můj, kde domův můj, ptala se Tereza H. (21) ještě v úterý na sociální síti. Teď se děsí, jestli svou rodnou zemi ještě vůbec někdy uvidí. Ve středu byla totiž zadržena na letišti v Pákistánu, když u ní celníci našli 9 kilogramů heroinu. Na poslední fotce, kterou zveřejnila, je vidět také zavazadlo, ve kterém se zřejmě snažila drogy převézt.

Podle informací Blesk.cz strávila Tereza H. z Uherského Hradiště v Pákistánu poslední měsíc, čtvrtletní rodinné vízum však měla platné od poloviny listopadu. Tvrdila prý, že do jihoasijské země jede dělat modelku a fotit šaty, kamarádi tomu ale příliš nevěřili.

Mnohé z nich překvapil snímek, kterým se dívka pochlubila večer před plánovaným odletem na Instagramu. Šlo o fotku z oprýskaného, nevábně vypadajícího pokoje. Tereza ale své kamarády ujišťovala, že tam spala jen poslední noc před odletem, aby nemusela cestovat dlouhé hodiny na letiště.

Na fotku ještě napsala Kde domov můj, kde domov můj... Slova české hymny ale Tereza zřejmě hodně dlouho neuslyší. Pár hodin po zveřejnění fotky ji na letišti zadrželi celníci, kteří u ní podle pákistánských médií objevili 9 kilo heroinu. Ty zřejmě pašovala ve svém zavazadle, kamarádi na Facebooku spekulují, že šlo o kufr, který je vidět v rohu snímku, který před odletem zveřejnila. 

Drogy měla Češka pašovat do Spojených arabských emirátů. Dokonce prošla přes dvě kontroly, nakonec ji ale celníci zadrželi. Podle místní televize Geo začala dívka vypovídat již na celním úřadě, ještě než byla předána protidrogové policii. Na základě informací od ní pak údajně došlo k řadě zátahů. 

Zatím není jasné, jaký trest Tereze H. v případě prokázání viny hrozí. Rozsudky nad pašeráky jsou v zemi opravdu přísné a zahrnují často i trest smrti. Ten se naštěstí zpravidla netýká cizinců. Ti ale většinou od soudu odcházejí z vysokými tresty odnětí svobody v těch nejhorších kriminálech. 

Video  V Pákistánu zadrželi krásnou Češku Terezu (21): Převážela 9 kilo heroinu, tvrdí místní média  - Tereza Kühnelová
Video se připravuje ...

77555 ( 18. srpna 2019 22:15 )

Krava

andreana77 ( 11. ledna 2018 13:32 )

Samozřejmě velmi dobře věděla, co dělá a udělala to jen pro peníze. Rybářova žena, která nemá nikdy dost, to je vše. Nelituju ji ani trochu a měla by si odpykat trest, který jí patří, pochybuji, že by tato *** mohla být přínosem pro naši společnost a styděla bych se, kdyby moje dcera se takto prezentovala. Dívčího nemá ta slečna nic, působí lacině a taky hloupě a umělé má snad úplně všechno (nic obdivuhodného - chlubit se cizím peřím!) A z měsíc v kriminále bude všechno jinak, děvče in natura. Umělé nehty pryč, umělé vlasy a řasy taktéž, své vlasy odrostlé, no, žádná hitparáda to nebude. Tak ať si to tam kriminálnice užije. Výborná story jako odstrašující příklad pro všechny.

vaber ( 11. ledna 2018 10:45 )

třebas ji nějakej šejk z UAE z toho dostane ,holky co se živí prostitucí jsou taky potřeba a mají těžkou práci, tak se tady netvařte jako ti nejnětší mravokárci, obvykle mravokárci bývají ti největší hajzlove

diskutujici ( 11. ledna 2018 06:50 )

9 kilo navic v kufru bych musel poznat, i kdybych nechtel. To je zhruba tolik, co vazi pulka basy piv.

rezacek ( 11. ledna 2018 00:38 )

Třeba jí řekli, že je to jen uherák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání