Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Táta nachytal syna (13) při sexu v autě: Souložil tam s učitelkou (44)!

30. prosince 2017
19:04

Čtyřiačtyřicetiletá chlípná učitelka z amerického Texasu svedla teprve 13letého chlapce a rozdala si to s ním v autě. Při intimních hrátkách je ale nachytal otec nezletilého mladíka. Žena byla zatčena a obviněna z „nepatřičného vztahu“.

K incidentu došlo 14. prosince v texaském městě Bay City. Nejmenovaný muž se obrátil na policii s tím, že nachytal svého 13letého syna při sexu s jeho učitelkou na zadních sedačkách v autě.

Rachel Gonzales (44) byla zatčena a obviněna z „nepatřičného vztahu mezi učitelem a žákem“. Policisté našli další důkazy v chlapcově telefonu. Chlípné učitelce za tento trestný čin v Texasu hrozí až 20 let v kriminále! Žena už složila kauci, a na soud si tak počká na svobodě.

 

montevideo ( 6. ledna 2018 16:10 )

No jo, Amíci, proč mě nepřekvapuje, že se to (zase) stalo v USA .

mamlas ( 5. ledna 2018 06:31 )

A jinak jste normální????

alideda ( 31. prosince 2017 08:14 )

no co jako...

deratizater ( 31. prosince 2017 05:27 )

Děti jim odebrat a dát do ústavu když je nejsou rodiče schopni uživit . Nás bylo v rodině šest dětí a oba rodiče museli pracovat aby nás uživili.Vedli nás k tomu abychom si vzájemně pomáhali a byli co nejdříve samostatní.Už do školky jsme chodili sami bez doprovodu rodičů.Rodiče dbali jen v zájmu bezpečí na to aby jsme nechodili samostatně.Ve škole se každý žák chlubil jaké povolání mají rodiče a čím se budou chlubit děti jejiž rodiče žijí že soc.dávek?Ostatní děti je označí za socky a nebudou se s nimi moc bavit.

deratizater ( 31. prosince 2017 05:12 )

Ve třinácti létech je sexuální pud už tak silný že si každý zdravý kluk musí stejně ulevit onanií .A učitelky to dobře ví že to dělají čili když jim takzvaně dají a není to přímo ve škole tak to není žádný zločin na dvacetiletý kriminál.Řeší se jen pokrytecká morálka nic více. U dospívajících holek je to jiné na ty by učitel neměl v žádném případě sahat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání