Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horor v Teplicích: Psychicky nemocný muž pobodal v nemocnici dva pacienty!

Autor: Jana Ulrichová - 
12. listopadu 2017
14:19

Do teplické nemocnice se přišli léčit po mrtvici, místo toho skončili pobodaní. Na tamní neurologii totiž v sobotu v noci zaútočil na pacienty psychicky nemocný muž. Dva z nich zranil, bodl je do krku a pořezal na rukou.

Incident se odehrál v půl třetí ráno. Muž, který údajně pracoval dříve na jatkách, skočil na jednoho ze spících pacientů, velkou silou ho chytil za ruku a nožem ho bodl do krku. „Napadený se probral a odhodil útočníka na mého otce. Ten to odnesl dvěma řeznými ranami na ruce. Třetí pacient ho pak chytil zezadu a společně ho přemohli. První z napadených přitom schytal ještě jednu bodnou ránu do tváře,“ popsal pro Blesk syn jednoho z napadených Martin Ch. Dodal, že útočník byl pak převezen do psychiatrické léčebny.

Vážný incident podle něj oznámil personál nemocnice až po několika hodinách. „Když jsme přišli s maminkou na návštěvu, byli jsme šokováni, žádali jsme vysvětlení. Teprve poté zavolali policii,“ řekl. Pacienti měli z útočníka špatný pocit už delší dobu. „Neustále se zmiňoval, že ho chce někdo zabít, podezíral Romy, personál domova důchodců, kde byl před svou hospitalizací, i pacienty na pokoji. Vydával děsivé zvuky, hučel a vrčel jako medvěd,“ popsal Martin Ch.

Policie napadení v nemocnici potvrdila. „Případ vyšetřujeme,“ uvedl bez dalších podrobností policejní mluvčí Daniel Vítek. Podle Iva Chrásteckého, mluvčího Krajské zdravotní, pod níž teplická nemocnice spadá, nejevil pacient, který útočil, žádné známky agresivity. "K incidentu došlo náhle a nedalo se mu zabránit," uvedl s tím, že víc s ohledem na probíhající vyšetřování říct nemůže.

Video: Devadesátiletý muž pečuje o svou nemocnou manželku

la.ma ( 12. listopadu 2017 15:10 )

Jak by řekl Makalůzo, tydlencty co nosívaj kudly po kapsách byse mněly expedovat štandopéde domů na jih

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání