Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Křesťanští rodiče odmítli léčit žloutenku novorozené dcery kvůli víře. Holčička zemřela

Autor: shp - 
29. září 2017
19:15

Upřednostnili víru nad zdravím vlastního dítěte. Křesťanští rodiče Rachel Joy Piland (30) a Joshua Barry Piland (36) se rozhodli, že i přes námitky porodní báby nebudou léčit dětskou žloutenku novorozené dcerky. Dívenka Abigail Piland kvůli tomu zemřela.

Porodní bába, která již přivedla na svět dvě starší děti Pilandových, zjistila, že má holčička sice běžnou, ale nebezpečnou dětskou žloutenku. Její léčba však není ničím komplikovaným. Po porodu se dívenka zdála být zdravá, jenže druhý den byla celá žlutá.

Ustrašená porodní bába proto radila matce, aby s holčičkou zamířila neprodleně do nemocnice. To ale Rachel odmítla kvůli víře. „Bůh nedělá žádné chyby,“ prohlásila a vlastní dítě se rozhodla ponechat napospas osudu. Holčička bohužel zemřela.

Policie našla její tělíčku v kruhu rodičů a jejich blízkých, jak se nad ním modlí. Rachel i Joshua skončili ve vězení, byli obviněni z vraždy a čeká je soud. Pokud budou odsouzeni, hrozí jim až patnáctiletý trest.

Podívejte se na smutný případ smrti holčičky na Slovensku:

D100 ( 30. září 2017 13:05 )

 Misto přemýšlení co bůh dělá nebo nedělá by měli přemýšlet, co mají dělat oni jako lidé.Pomoc nemocnemu dítěti by snad měla byt přirozená věc.

Janhrabe ( 30. září 2017 11:35 )

Tak jen pro Vás, vy géniové s "vědeckým" viděním světa; jsem si jist, že rudým a nenávistným. Je obrovský rozdíl mezi vírou, náboženstvím a fanatismem. Většina z Vás se projevuje právě fanaticky a extrémisticky v oblasti nevěřit v nic, což pochopitelně nevede k žádnému pokroku, jen k degeneraci. Uvědomte si, že většina významných vědců v historii i dnes byla hluboce věřící, věříci v Boha. A abych předešel otázkám, jmenuji příklad z nejožehavějších; Charles Darwin.

Karkulka00 ( 30. září 2017 00:33 )

 OPRAVA: SAMOZŘEJMĚ ŽE "RODIČE"

Karkulka00 ( 30. září 2017 00:31 )

 TAK TADY JDE OPĚT VIDĚT,ŽE ŘIDIČE SI BOHUŽEL VYBRAT NEMŮŽEME!!!CHUDÁK HOLČIČKA!!S MANŽELEM SE MILUJEME, MÁME NÁDHERNÉHO SKORO UZ 15.LETÉHO "PUBERTAKA",DRUHÉ MIMINKO NÁM BOHUŽEL KVŮLI PROBLÉMŮM PŘI PRVNÍM PORODU NEBYLO DOPŘÁNO.I KDYŽ MOŽNÁ....NADĚJE UMÍRÁ VŽDY POSLEDNÍ...PANE BOŽE CO JA BYCH ZA TU HOLČIČKU DALA...A KOLIK LÁSKY BY DOSTALA...ANDELICKU HLIDEJ NÁS TAM SESHORA...

MILLLIS ( 29. září 2017 21:25 )

S nejvetsi pravdepodobnosti Jehovisti... a jeste k tomu hodne blbi...jejich vira jim zakazuje krevni konzervy apod.... jenze jim asi nerekl, ze novorozenecka zloutenka je zpusobena vysokym obsahem bilirubinu v krvi a leci se pouze svetlem....decko si polezi proste par dni pod lampou.... Vira nevira, nechapu rodice, kteri sve decko kdyz ne nezabiji, tak alespon nechaji bez pomoci zemrit.. Neposkytnuti pomoci s nasledken smrti decka = dozivoti a sterilizace obou partneru...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání