Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tatínek ubodaného Dominika (†19): Poslal drsný vzkaz vrahovi dívky z Doubice

Autor: aba - 
28. září 2017
11:04

Dívka, která zemřela při masakru v Doubici, ještě nedávno sama oplakávala svého zavražděného kamaráda Dominika (†19) a jeho vraha odsoudila. Její osud se ale o půl roku později ukázal jako stejně strašný. Tatínek zavražděného chlapce teď posílá tvrdý vzkaz všem vrahům.

Zavražděná školačka byla kamarádkou středoškoláka Dominika, kterého našli v polovině dubna ubodaného před kinem ve Varnsdorfu. Jeho tragická smrt ji tehdy velmi zasáhla. „Nemůžu tomu uvěřit. Byl to super kamarád,“ psala tehdy na Facebooku. Dominikova o rok staršího známého, který jej podle policie ubodal, tvrdě odsoudila. Je mi z toho člověka špatně,“ dodala dívka.

V noci ze soboty na neděli se ale sama stala obětí stejně strašného činu. Podle TV Prima ji policie našla mrtvou a svázanou ve sklepě chaty, kde bydlel Martin Ch. Ten se měl pokusit zabít i její o dva roky starší kamarádku, ta ale vyvázla z těžkými zraněními podle spekulací proto, že si pachatel myslel, že už zemřela.

Martin Ch. se k činu přiznal a podle výpovědi jeho advokáta toho, co se stalo, lituje. Otec zavražděného Dominika má ale na situaci jasný názor a ne náhodou mu tato vražda připomněla i nedávnou smrt jeho syna, nad kterou truchlí.

„Tady ta s*ině vrah už snad dostane tvrdý kriminál za vraždu děvčátka v Doubici,“ netají se na Facebooku Dominikův otec v emocionálních vzkazech. Zapalme dnes i zítra i v kterýkoli den svíčku za naše milované. Dominika, i za to nevinné děvčátko.“

Obviněný, který dříve pracoval jako regionální novinář a podle jeho bývalých kolegů měl mít už tehdy zálibu v mladých děvčatech, je momentálně ve vazbě. Podle trestní kvalifikace jeho činů mu hrozí 15 až 20 let, nebo i výjimečný trest.

kuromrd ( 28. září 2017 16:37 )

oko za oko, zub za zub, pokud je vrah v base, tak snad má nějaké příbuzné, halt to ods.erou za něj

blah.. ( 28. září 2017 16:15 )

tiez myslim ze vrahovia by mali byt zotroceni a dozivotne sluzit rodine obete s tym ze si s nim mozu robit co chcu(napr zapalit)

spirito2302 ( 28. září 2017 15:56 )

Blbečku.

moiaza ( 28. září 2017 15:48 )

Havlokapitalismus v plné parádě.

ellenic ( 28. září 2017 15:30 )

Dobytek jeden a to prý pracoval jako regionální novinář . Jak je možné, že je někdo tak zvrácený, měl si zajít do bordelu a zaplatit si své choutky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání