Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trojnásobná vražda v Lázních Bělohrad: Filípkovi, jeho mamince a babičce chystají společný pohřeb!

Autor: Jitka Pecharová - 
22. srpna 2017
17:54

Těžké chvíle čekají v poslední srpnový pátek pozůstalé obětí trojnásobného vraha Martina P. (29). Dají poslední sbohem jeho družce Markétě (†29), jejich synovi Filípkovi (†2) a partnerčině matce Anně (†55), které předminulou neděli pozabíjel v rodinném domě v Lázních Bělohrad.

„Ze života, který měli tak rádi, odešli bez slůvka rozloučení,“ stojí v parte zavražděných žen a dítěte, s nimiž se jejich blízcí rozloučí při společném veřejném obřadu v jičínské smuteční síni úderem 13. hodiny.

Na obřadu by měl být například bývalý manžel zamordované Anny a zároveň Markétčin otec Jiří V., jeho syn a bratr Markéty Jiří V., který byl prvním, kdo našel zavražděná těla a také dvě Filípkovy prababičky.

Vrah je pět dní ve vazbě

Proč a jak Martin P. svoji partnerku, tchyni a synka zabil, policie odmítla sdělit. Uvedla jen to, že v době zmasakrování rodiny byl pod vlivem drog. K obvinění mohla policie přistoupit až po několika dnech. Martin P. totiž po zadržení zdemoloval dvě policejní cely a musel být převezen na psychiatrii.

Ve čtvrtek jej ale jičínská soudkyně poslala do vazby. Obhájce obviněného řekl, že se klient necítí duševně dobře, a proto navrhne zkoumání jeho zdravotního stavu. V případě prokázání viny hrozí Martinovi P. až doživotí.

Jak bude obhájce obviněného z masakru v Lázních Bělohrad hájit? Podívejte se na video:

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

majojo ( 23. srpna 2017 07:36 )

Obv\kle nebývám vulgární, ale teď mi to nedá. Pan vrah se necítí dobře? Takže ho budeme šanovat a čekat, až se dostane do kondičky, aby si mohl vymyslet nějaká srdceryvná zdůvodnění? Pardon, ale trojnásobná vražda, natož vražda malého dítěte, je neomluvitelná a neprominutelná. Pokud si kdokoli z naší justice myslí, že ne, tak ať jde laskavě do ***e!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání