Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kluci, kteří si hrají s mrtvolou sraženého srnce, pobouřili internet: Vyšetřuje je policie

10. srpna 2017
11:28

Bavili se způsobem, který jen tak někdo nepochopí. Navíc se u toho natočili a video vyvěsili na internet. Řeč je o partě mladíků, kteří vzali tělo údajně mrtvého sraženého srnce a předváděli s ním „legrácky“ na kameru. Celou věc šetří policie, pokud ale mladíci mluví pravdu, nedopustili se žádného protiprávního jednání.

Sociální sítě minulý týden oblétlo video party mladých, jak si „hrají“ se sraženým srncem. Nechutné záběry pohoršily nejen milovníky zvířat, a tak mladíci video z internetu rychle smazali, tou dobou už se ale šířilo i z jiných zdrojů.

Mladíky v souvislostí s možným týráním zvířat vyslýchá policie. „Momentálně probíhají výpovědi aktérů případu. Do konce příštího týdne bychom měli být hotoví,“ potvrdila serveru Deník.cz mluvčí policie Zlínského kraje Monika Kozumplíková.

Chlapci se hájí, že zvíře bylo již mrtvé. „Pokud se to potvrdí, nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání,“ dodala Kozumplíková. I tak jsou ovšem lidé znechucení. Svůj názor má i myslivec a správce obecních lesů Francovy Lhoty jan Brlica.

„Na ten kus neměli vůbec sahat. Mohl být skapaný nebo nemocný. Neměli k tomu žádné oprávnění,“ prohlásil. Následné chování chlapců odsoudil. „Dnešní mládež se nudí. Přemýšlí nejvýš dvacet čtyři hodin dopředu. A pak své blbiny ještě zveřejní.“

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání