Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ohořelý vrak a mrtvé sexy tělo opodál: Motorkářka Olga (†40) prý jezdila jako Valentino Rossi

Autor: lm - 
3. srpna 2017
10:25

Milovala motorky a rychlou jízdu, za svou vášeň ale nakonec zaplatila nejvyšší cenu. Ruska Olga Pronina (†40) zahynula při šílené jízdě Vladivostokem. Její motorka po nehodě skončila na uhel, motorkářka utrpěla zranění neslučitelná se životem, nepomohla jí ani helma.

Olga Pronina měla na Instagramu přes 150 tisíc fanoušků, kteří ji znali jako Moniku, ženu, která se nebojí žádných motorkových šíleností a je zblázněná do rychlosti. Motorkářka se v sexy oblečcích proháněla po Rusku a natáčela videa, ze kterých tuhne krev v žilách. Není divu, že během 21leté praxe nasbírala nespočet pokut za rychlost. Poslední takový kousek se jí ale stal osudným.

Motorkářka na stroji BMW S1000RR nezvládla zatáčku na dálnici ve Vladivostoku a vyletěla ze silnice do středových svodidel. Na hlavě měla sice přilbu, ve vysoké rychlosti jí to bylo ale málo platné. Motorku náraz přepůlil a shořela na uhel, Olga byla na místě mrtvá. Podle očitých svědků žena možná natáčela další video, policie ale prý na místě činu žádnou kameru nenašla.

Po motorkářce podle ruských médií zůstala 16letá dcera, která byla v době incidentu u prarodičů. Olga údajně pracovala jako kadeřnice, ve volném čase měla ale i profesionálně závodit. Podle přátel to byla milá a odvážná žena, která motorkám velmi dobře rozuměla.

"Jezdila bravurně jako Valentino Rossi. Já sám bych se nikdy tak rychle jako Olga neodvážil, ale ona jezdila opravdu skvěle. A na svém BMW S1000 RR měla gumy jako profesionálové z MotoGP. Proto si myslím, že motorku by v zatáčce nepoložila, něco se muselo stát," sdělil jeden z nich ruským médiím.

dabelskysofer ( 6. října 2017 17:10 )

kratasi,triko na mašinu ?? ta dobře pohrdala svým zdravím aneb hrdinů sou plný hřbitovy možná byla dobrá ale ne tolik aby to přežila

jany ( 3. srpna 2017 18:38 )

jak vis ze to neudelali

sorbonka ( 3. srpna 2017 17:44 )

Dárci orgánů to povětšinou nejsou. Bývají to takové rány, že nic nelze použít.

sorbonka ( 3. srpna 2017 17:41 )

Krásná holka, možná si za svůj krátký život užila za tři lidské životy, zemřela rychle a u toho co milovala. Lepší než se za třicet let trápit na LDN.

6010 ( 3. srpna 2017 16:53 )

Při takových šílenostech s tím musela počítat, že jednou dojezdí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání