Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Opilá dívka (18) zabila sestru (†14) při bouračce v přímém přenosu. Pak líbala její mrtvolu

Fotografie
Opilá (18) dívka zabila sestru (†14) při autonehodě.  (Autor: internal)
Autor: shp - 
25. července 2017
05:01

Opilá nezodpovědně usedla za volant a rozhodla se, že odveze svou sestru a dvě kamarádky na slavnosti. Svoji zběsilou jízdu, kterou vysílala živě na internetu, Obdulia Sanchez (18) nezvládla a svou vlastní sestru zabila. Její mrtvolu s děsivě rozbitou hlavou pak líbala na zemi a vysílala dál.

K fatální autonehodě došlo v kalifornském Los Banos. Vše přitom vysílala řidička živě na Instagramu. Vytahovala se, předváděla a nakonec to její sestru Jacqueline Sanchez (†14) stálo život. Obdulia sjela ze silnice, narazila do plotu a její vůz se několikrát otočil, než se zastavil v poli.

Jacqueline při bouračce utrpěla fatální zranění na hlavě, které neměla šanci přežít. Její mrtvolu vytáhly dívky ven z vozu a opilá Obdulia točila dál. „Zabila jsem svoji sestru, ale je mi to jedno. Půjdu do vězení, ale je mi to jedno. Promiň, zlato,“ řve řidička na videu.

Pak se sestru snaží probrat, ale její snaha je marná. Jacqueline má téměř hlavu vedví. „Prober se, zlato. Je mi to kur**sky líto, zlato. Nechtěla jsem tě zabít, zlatíčko,“ křičí Obdulia. Jenže zabila. A byla to jen její vina. Kdyby opilá neusedla za volant, mohla by její sestra ještě žít.

Z videa se mezitím stala virální záležitost, která obletěla svět. Lidé jsou zděšení ze syrovosti videa. To má nyní odstrašující účinek jako havárie Nikoly B. (†21) a Nikoly V. (22) na Mostecku. Jacqueline po havárii skončila v base a byla obviněna z řízení pod vlivem.

gjfish ( 25. července 2017 13:49 )

Jasně Blesku! citace poslední věty "Jacqueline po havárii skončila v base a byla obviněna z řízení pod vlivem." Takže oni tam nemaj márnice a mrtvé dávají do basy.

janinax ( 25. července 2017 10:58 )

No to p...ča,ona si to ještě natačí jak ji oživuje No tohle už je vrchol všeho,zavřít ji na doživotí krávu vypatlanou.

sores ( 25. července 2017 10:03 )

Vina rodičů, nemají děti pouštět bez zkušeností na silnici a jejich dozoru za volant!!

pomoooc-hori ( 25. července 2017 09:58 )

Ty se s tim svým mikropindíkem ani nehlas, kašpare.

kardinal25 ( 25. července 2017 09:45 )

jo je to obluda radsi si ctu pekny clanky o zviratkach a pornozpevackach. Na tohle ja nemam zaludek, votevru si noviny a misto nakyho peknyho zadku nebo prsicek je tu tahle vrazedkyne a hned podtim soudruzka bohdalova. To je na ho.vno. To se neda cist. fuj je mi z toho na bl.iti jesteze jinde pisou o myvalovi... staci prekliknout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání