Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vydírání a otrokářství: Exčlen kapely Věry Bílé je znovu v kriminále

Video se připravuje ...
Autor: mor - 
20. července 2017
16:12

Ruce sevřené v poutech má opět exčlen kapely rómské zpěvačky Věry Bílé. Dušana Č. (51) zadržela policie za zotročování svých zaměstnanců a vyděračství.

Obviněný Dušan Č. byl již v roce 2008 odsouzený ke 4,5 letům za pokus prodeje dítěte do Anglie. Předtím dokonce seděl za distribuci drog.

Před chebským soudem stanul ve čtvrtek ve 13 hodin znovu. „Fyzickou likvidací měl vyhrožovat o rok staršímu muži. Požadoval po něm, aby dostatečně pracoval a dělal to, co chce. Poškozený se kvůli tomu dokonce pokusil o sebevraždu,“ říká policejní mluvčí Daniel Dvořák.

Dušan Č. je na Chebsku známá firma. Na muže (49) měl dokonce poslat „své“ lidi a ti ho brutálně zmlátili. Jiného prý dokonce nutil k sexuálním praktikám.

Na chodbě justice se však hájil slovy, že jde o frašku. „Je zde podezření, že by mohl působit na svědky a mařit vyšetřování a také, aby nemohl pokračovat v trestní činnosti, pro kterou je stíhán. Soudce mému návrhu vyhověl a muže proto uvazbil,“ říká státní zástupkyně Václava Badalová. Dušanu Č. hrozí až 10 let za mřížemi.

salto ( 21. července 2017 07:35 )

No jó, cigoši se nezapřou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání