Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Britská studentka (22) tvrdí: V Egyptě mě v baru napadl Čech!

Autor: lm - 
6. července 2017
12:12

Namísto nezapomenutelných zážitků má jizvy na celý život. Dvaadvacetiletá britská studentka byla surově napadena v baru hotelového rezortu v Egyptě. Danielle tvrdí, že jí obličej rozbil sklenicí český turista.

Danielle Beavis-Smith (22) trávila dovolenou v egyptském all inclusive rezortu se svým přítelem a rodiči. V poslední večer jejich pobytu se v hotelovém baru seznámila se ženou, která ji pozvala na skleničku. „Byla jsem v hotelové lobby s párem, který si objednával míchané nápoje, ale mně personál řekl, že už zavírají. Žena vedle mě měla v ruce tři nápoje, tak mi jeden dala. Její přítel s tím ale nesouhlasil a začali se hádat. Řekla jsem jim, že to není takový problém a pití jsem jim vrátila. Vůbec mi to nevadilo,“ popsala studentka zdánlivě nevinnou situaci.

Muže ale její chování z neznámého důvodu naštvalo. „Otočil se a byl docela rozzlobený, pak popadl sklenici a třískl mě s ní do obličeje,“ uvedla Danielle.

Zraněná studentka skončila v egyptské nemocnici, kde jí doktoři museli hlubokou, zhruba šesticentimetrovou ránu v obličeji zašít 27 stehy. Střepy jen o několik milimetrů minuly její oko. „Kdyby to bylo trochu blíž či výš, už bych byla slepá,“ podotkla.

Danielle incident ihned ohlásila místní policii. Strážníci ji ale přesvědčili, aby trestní oznámení stáhla a oni výměnou za to násilníka přesvědčí, aby uhradil všechny její mimořádné výdaje. Ošetření ji totiž přišlo na v přepočtu 38,5 tisíce korun a dalších 4,5 tisíce Kč si naúčtoval hotel za úklid zakrvácené lobby. Žena se zprvu nechala přesvědčit, pak se ale na policii vydala znovu, když násilníka potkala v hotelu.

„Prošel kolem mě a culil se a v tu chvíli jsem si pomyslela, že zde není žádná spravedlnost, a vydala jsem se zpět na policii. Nemohla jsem pochopit, že tam pořád byl,“ vysvětlila. Místní policisté se ale případem patrně nechtěli zabývat a ženě řekli, že má vše ohlásit doma v Británii. Později ale zjistila, že jí poradili špatně.

Danielle se se svým příběhem svěřila britskému portálu DailyMail, aby varovala ostatní a vyzvala je k větší ostražitosti. „Jsem tak trochu naivní člověk. Pořád veselá a ráda si všemi povídám. Teď myslím, že už to dělat nebudu. Kdykoliv se podívám do zrcadla a uvidím tu jizvu, tak si vzpomenu, co se stalo,“ přiznala. „Ztratila jsem důvěru v lidi. Ostatní mi pořád říkají, že jsem krásná, ale moc jim nevěřím,“ dodala.

Video: Policisté dopadli kolínského úchyla: Pokusil se napadnout policistku v civilu

 

snehulak ( 6. července 2017 18:59 )

A vypadá to, že ji vzal půlitrem pěkně po kebuli.

mart33 ( 6. července 2017 18:22 )

Do Egypta jezdí členi Topu utužovat přátelství.

pomoooc-hori ( 6. července 2017 18:18 )

Bumbec s ožralkou jedou zase jako fretky. Celej den pindaj na diskuzi.

iFender ( 6. července 2017 17:55 )

Ostatní mi pořád říkají, že jsem krásná......nekdy clovek vystartuje,ale hazet sklo do "Gesichtu" to je teda drsny!!!

Janhrabe ( 6. července 2017 17:48 )

Tak jen otázku. Čí prolhaná socha je na Staroměstském náměstí? A když jsme u toho, tak prokažte své vzdělání a vysvětlete ostatním, v čem ta socha lže. Jinak, škoda, že se Vaše vzdělávání nezaměřilo i na češtinu, ta Vám nějak nejde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání