Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Udusila se! Šokující příčina smrti krásné Magdy v Egyptě

Autor: ljš - 
31. května 2017
11:18

Vyskočila z okna, ale zemřela na udušení! Poláci už obdrželi zprávu egyptských patologů o pitvě Magdaleny Zuk (27), která zemřela za podivných okolností v tamním letovisku Marsa Alam. Výsledky ale chtějí přezkoumat.

Podle serveru Fakt.pl lékařská zpráva uvádí, že mladá Polka zemřela na udušení. K němu došlo poté, co vyskočila z okna nemocnice a vážně si poranila hrudník a plíce. Lékaři už bohužel nedokázali dýchání obnovit, a Magda se tak udusila.

Na záběrech z nemocničních kamer je zřejmé, že Magda nebyla před smrtí psychicky v pořádku. Zděšeně pobíhala po nemoci a zdravotníkům se vzpírala. Objevily se proto spekulace, že mohla být pod vlivem drog.

To však zatím není možné potvrdit, protože výsledky toxikologického vyšetření zatím nejsou známy. Hotové nejsou ani testy biologického materiálu, které by mohly potvrdit nebo vyvrátit domněnky, že byla před smrtí znásilněna.

Vše však nasvědčuje tomu, že poté, co před zraky zdravotní sestry vyskočila z okna, dopadla na bok. Prvotní ohledání těla totiž ukázalo, že veškerá zranění měla pouze na levé straně.

Podobně jako v případu Moniky a Klárky Kramných ale ani Poláci na egyptskou pitvu zcela nespoléhají a nařídili vlastní. Její výsledky však zatím známy nejsou, k dispozici by měly vyšetřovatelům být v průběhu příštího týdne.

Magdalena Zuk zemřela během dovolené v Egyptě. Tam měla jet se svým přítelem, ten ale nakonec nemohl odcestovat kvůli neplatnému pasu. Po dvou dnech dívka s domovem přerušila kontakt. Podle svědectví dalších turistů, kteří s ní sdíleli hotel, se začala chovat podivně. Nakonec musela být převezena do nemocnice, kde po skoku z okna zemřela.

 

zelvik22 ( 31. května 2017 17:45 )

no možná to bude jak s Kramnou, opět hezká ženská - tamtu otrávili, tuhle zfetovali... asi způsoby místních ctitelů? Tato podivná smrt otvírá úvahy že Kramný to možná vážně neudělal

sugarbitter ( 31. května 2017 13:23 )

Zřejmě bude egyptských záhad více, jelikož Kramné "prošly".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání