Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Průšvih starosty Mělníka: Řídil opilý a boural! Teď se omlouvá

Fotografie
Drsná nehoda fotbalisty Sparty Aleše Čermáka  (Autor: internal)
Autor: ČTK ljš - 
29. května 2017
09:15

Starosta Mělníka Ctirad Mikeš (Mé město) řídil v sobotu podnapilý, přestupek vyšetřuje policie. Událostí se budou zabývat v červnu zastupitelé na veřejném jednání.

 Mikeš s policií spolupracuje a občanům se veřejně omluvil mimo jiné i na webu města.

„Velice se omlouvám všem občanům za své nezodpovědné chování, kdy jsem 27. května večer sedl u zahradnické školy za volant v podnapilém stavu a cestou do centra města způsobil škodu na majetku,“ uvedl Mikeš, který to sám považuje za své lidské selhání. 

"Velice se omlouvám všem občanům za své nezodpovědné chování, kdy jsem 27. května večer sedl u zahradnické školy za volant v podnapilém stavu a cestou do centra města způsobil škodu na majetku," uvedl Mikeš, který to považuje za své lidské selhání. Při jízdě podle policejní mluvčí nejprve šedesátiletý muž narazil do lavičky a poškodil kolo u svého auta, poté v další ulici zaparkované vozidlo a při parkování u městského úřadu narazil do budovy.

"Řidič se odmítl dechové zkoušce podrobit, ale sám si vyžádal lékařské vyšetření spojené s odběrem krve," doplnila Johnová. Po vyhodnocení výsledků vyšetření budou policisté čin kvalifikovat. Zastupitelé čin starosty projednají 26. června.

VIDEO: Podívejte se na záběry děsivé nehody fotbalisty Sparty Aleše Čermáka, který také boural opilý:

sores ( 29. května 2017 10:18 )

Řidičák mu stejně nechají, vyplatí se z toho prů.se.ru. Odnáší to jedině obyč.člověk bez funkce! Napařil bych mu 5 let bez řidičáku a 500 tis.pokuty. Pokud nebudou vysoké tresty nic se nezmění, mužský budou chlastat dál!

ivoadler ( 29. května 2017 10:05 )

Tihle zastupitelé z různých místních spolků stojí za ho vno. Necítí nad sebou bič vyšších stranických orgánů a podle toho se chovají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání