Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdo může za smrt matky s dcerou v sauně? Policie promluvila

Autor: ČTK - 
25. května 2017
11:24

V souvislosti s případem dubnové smrti dvou žen v sauně v zahrádkářské kolonii v Robousích na Jičínsku dosud nebyl nikdo obviněn. Policie pokračuje ve vyšetřování případu.

„Stále pokračují úkony v trestním řízení, čeká se na výsledky odborných expertiz,“ řekl mluvčí jičínské policie Aleš Brendl, který s ohledem na pokračující vyšetřování a pozůstalé k případu nebude zveřejňovat další informace.

Policie po neštěstí uvedla, že matka s dcerou ve věku 65 a 45 let se saunovaly u známých v zahrádkářské kolonii. Majitelka sauny, které se zdálo, že ženy dlouho nevycházejí, je našla ležící na zemi. Podle prvotních informací se v sauně zlomila klika u dveří a ženy tam zůstaly uvězněny. Pokusily se rozbít ve dveřích okénko, což se jim ale nepodařilo.

Video  Uvězněné v sauně, kde se ulomila klika: Co ženy prožívaly těsně před smrtí?  - TV Prima
Video se připravuje ...

wooligan ( 26. května 2017 07:28 )

policie promluvila velikou pí*ču

asijo ( 26. května 2017 05:01 )

A co ta policie řekla Blesku,nic nevidím.

blesk_z_cisteho_nebe ( 26. května 2017 01:30 )

Okýnko je zdvojené, asi měly sílu jen na rozbití toho vnitřního. Ono když je ti zle z přehrátí a je ti na omdlení, tak nemáš moc velkou energii na mlácení klikou do tlustého skla.

hidrantt ( 25. května 2017 18:38 )

Tak dneska jste se tady vy p....i...če z blesku vyznamenali,policie co nic nesdělila,debil Klus a nějakej debilní nápis na triku o feministkách, kde měl být nadpis úplně jiný,blablabla a chlapi zůstali v klidu ,protože taková píč...ovina ,nemůže nikoho rozhodit.Dál už to snad nemá ani cenu číst.

Nezadat ( 25. května 2017 18:18 )

Debilní vlády za posledních 20 roků.Furt jsme sociálky kam nás přivedla západní demokracie!!!!Nemáme peníze a kutíme a toto jsou tragický výsledky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání