Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Míšu (18) z Jihlavy unesli a celou noc znásilňovali v karavanu: Po půl roce promluvila!

Autor: ljš - 
26. dubna 2017
10:36

Měla mít rande s přítelem, místo toho skončila 200 km daleko uvězněná v karavanu, ve kterém ji trojice mužů celou noc znásilňovala. Osmnáctiletá Míša z Jihlavska si před půl rokem prošla hotovým peklem. Nyní o svém utrpení poprvé promluvila.

Míša si i po šesti měsících od hrůzného zážitku nese vážné následky. "Mám posttraumatický stresový syndrom, takže nechodím vůbec ven. Spíš jsem se uzavřela do sebe a tak nějak jako by jsem to vytěsnila," řekla televizi Nova. O tom, co se loni v srpnu přesně odehrálo, však mluvit nechce.

Osmnáctiletá dívenka zmizela loni v srpnu z autobusové zastávky na Jihlavsku, kde čekala na svého přítele. Na místě po ní zbyla jen bota a sluchátko. Ty zřejmě ztratila, když ji trojice mužů násilím vtáhla do karavanu poté, co se k nim odmítla přidat dobrovolně.

Únosci, kterými jsou podle Deníku otec (53) se synem (30) a další příbuzný, dívku odvezli do kempu Lučina na Hodonínsku, kde ji celou noc znásilňovali. Míše se podařilo utéct až nad ránem a zalarmovala policii, která si pro agresory přijela. Ukázalo se, že se o podobné útoky zřejmě pokusili v minulosti už dvakrát.

Všichni tři útočníci skončili ve vazbě a brzy stanou před soudem. Hrozí jim až 12 let vězení.

VIDEO: Před dvěma lety řádil sexuální agresor také v Praze. Jak ho policie dopadla?

Video  Pražského znásilňovače dopadla policie  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání