Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nebezpečný muž je na útěku už 14 dní! Lupič má u sebe zbraň

Nebezpečný muž je na útěku už 14 dní! Lupič má u sebe zbraň.
Nebezpečný muž je na útěku už 14 dní! Lupič má u sebe zbraň.  (Autor: Vlaďka Hradská)
Autor: Vlaďka Hradská - 
24. dubna 2017
22:59

Už 14 dní je na útěku Martin Baláž (42), který je podle policie velmi nebezpečný. S pistolí v ruce přepadl 10. dubna bar ve Volyni a utekl i s penězi.

O 2 dny později byl spatřen v Příbrami, tam ale jeho stopa mizí. Od té doby se ho policie marně snaží dopadnout. „Loupil tam, kde ho lidé znali. Vytáhl na barmanku zbraň se slovy, že je mu všechno jedno,“ řekl kriminalista obeznámený s případem.

Policisté míní, že muž je nebezpečný a mohl by zbraň použít. „Obsluze pohrozil pistolí a donutil ji vydat peníze. Měří 170 cm, má široká ramena, hnědé oči, vlasy ostříhané nakrátko. U nosu pod pravým okem má odřeninu. Na sobě měl tmavé kalhoty, oranžové tričko a černobílou bundu s pruhy,“ řekla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Podle ní by se neměl nikdo snažit Baláže na jeho útěku zadržet, ani se s ním dostat do sporu. „Jakékoliv informace ihned volejte na 158,“ dodala Jaromíra Nováková.

Muž je podezřelý z loupeže v baru na Strakonicku dne 10. 4. 2017 po 20. hod., kdy barmanku přinutil pod pohrůžkou použití zbraně k vydání finanční hotovosti.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání