Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rychle zpátečku! Statečná máma unikla ozbrojeným lupičům

Autor: ljš - 
31. května 2017
15:43

Kamerové záběry, ze kterých běhá mráz po zádech! Čyřicetiletá máma na nich jen o vlásek unikne maskovaným lupičům, kteří ji napadli v kuklách a se zbraněmi v rukou.

Čtyřicetiletou Britku Clare Dovey zachránila její duchapřítomnost. Odjížděla zrovna poklidnou birminghamskou ulicí od své kamarádky, když na ni z modré Toyoty vyskočila trojice maskovaných mužů, kteří se se zbraněmi v rukou rozběhli proti ní.

Žena, která pracuje jako učitelka pro žáky se speciálními potřebami, rychle zařadila zpátečku a z místa se jí podařilo ujet. Z kamarádčina domu pak zavolala policii. Lupiči ale rychle skočili do svého vozu a z místa ujeli.

„Co není na videu vidět, je, že musela couvat mezi dvěma auty zaparkovanými po obou stranách,“ upozornil Clařin syn Shanie. „Naštěstí je v pořádku, jen trochu otřesená. Doufám, že je chytnou, aby to už nemohli udělat nikomu jinému. Bylo by příšerné, kdyby se to mělo stát matce, dceři, sestře nebo příbuzné někoho jiného,“ dodal.

Policie uvedla, že po trojici agresorů intenzivně pátrá.

proste_obcan ( 31. května 2017 19:09 )

Co je to za hloupost? Ta zpráva nemůže být pravdivá. Vždyť v GB civilisté nemají žádné zbraně! Tak jak by asi mohli lupiči něco takového mít?! Nesmysl!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání