Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muslimka (17) twerkovala na ulici: Vyhrožují jí smrtí!

Autor: lm - 
8. března 2017
22:30

Mladá muslimka (17) se nechala unést dobrou zábavou a na ulici v anglickém Birminghamu odvážně zatančila na písničku od Rihanny. Někdo ji ale natočil a teď jí chodí výhrůžky smrtí!

Muslimská dívka v hidžábu se odvázala během pouličního představení v Birminghamu a vysloužila si za to hlasitou kritiku od jiných muslimů. Dívka předvedla na ulici sexuálně provokativní tanec zvaný twerk na píseň od Rihanny. Přihlížející ji natočili a po umístění videa na sociální sítě se strhla lavina.

Dívka si od muslimské komunity vysloužila řadu nadávek, a dokonce i výhrůžky smrtí. "Hloupá dě*ka, měla by být zabita," napsal jeden z muslimů na její adresu. "Opravdu nechutné. Někteří lidé nechápou význam závoje. Oblečete se jako jeptišky a pak tančíte na veřejnosti jako ku*vy. To se tak trochu míjí účelem, nemyslíte?" napsal další z diváků. "Je to tak neuctivé. Pokud na sobě máš hidžáb, pak reprezentuješ islám a máš se chovat důstojně, takže chovat se jako blázen je velká neúcta," přidal se další.

Teenagerka poté nahrála videa, ve kterém se za své činy omluvila a přiznala, že "zneuctila svůj náboženský závoj". Dívka prý byla nakupovat s kamarády a nechala se strhnout pouličním vystoupením. Své chování svedla na "psychické problémy", kvůli kterým jí to prý "nemyslí jasně". Se slzami v očích přiznala, že bojuje s depresemi a náboženství začala praktikovat teprve před dvěma měsíci.

jana999 ( 9. března 2017 07:32 )

to co tam prý říká to nemůžete brát vážně, říkala to ze strachu o svůj život a doma určitě dostala nakládačku. to je právě problém feministek a sluníček, oni sice mají plnou hubu rovnoprávnosti, žen, ras a náboženství ale že toto náboženství popírá svobodu člověka, rovnoprávnost žen neuznává vůbec, porušuje samou existencí listinu práv a svobod, naše zákony, to snad ty hlupani nevidí a nebo je jim jedno, že svým postojem ničí, za co ženy před nimi bojovali, jsou jim ukradené ženy, které se sice narodily ve svobodné zemi ale do fanatické islámské rodiny, pře jejichž násilím je neochrání ani státní policie.

boxer ( 8. března 2017 22:59 )

Všechny Muslimácký Vypatlance s IQ hýkajícího osla a mečící kozy, by měli inhed střílet!!!! A nebo deportovat !!!

308win ( 8. března 2017 22:52 )

To nejhorší náctiletá Konvertitka Islám do moderního světa nepatří a teď mne kamanujte Sluníčka.

Zobrazit celou diskusi