Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chlapec (†1) zemřel v rozpáleném autě, rodiče ho v něm nechali pět hodin

Autor: shp - 
18. dubna 2017
12:03

Otec ho zapomněl v autě a matka Traci Reed Hart si myslela, že ho z vozu vyzvedl. Nedorozumění mezi rodiči vedlo k smrti malého chlapce. Kingston Jackson (†1) z Burlesonu ve státě Texas neměl šanci pět hodin v rozpáleném voze přežít.

Matka si myslela, že otec Kingstona vyzvedl z vozu a vzal ho domů. On si však myslel, že je dítě se svou maminkou. Nedorozumění mezi rodiči vyústilo v tragédii. Vyděšená Traci Reed Hart přiběhla po asi pěti hodinách k rozpálenému vozu a našla svého syna bez známek života.

Přivolaní záchranáři se pokusili o oživení dítěte, o které se předtím snažili sousedé, ale stejně jako oni marně. Nebylo mu už pomoci. Teploty přitom v pátek, kdy k nehodě došlo, mohly dosahovat ve voze hodnotu až 38 stupňů Celsia. To neměl šanci přežít.

Kingston byl usměvavé a veselé dítě. Již 6. května by oslavil druhé narozeniny. Zdrcení rodiče nyní místo příprav oslav vybírají na internetu peníze na jeho pohřeb. Policie případ stále vyšetřuje, nikdo však zatím nebyl z ničeho obviněn. To se však může změnit.

Podívejte se, jaký má vliv horko na lidský mozek:

Video  Horko deptá lidské mozky: Jsme agresivnější, říká neurolog.  - Andrea Ulagová, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

MILLLIS ( 18. dubna 2017 14:56 )

Oni zapomenou syna v aute a pak vybiraji na internetu penize na pohreb????? A muze za to opravdu asi modra velryba - ta pani na obrazku se ji docela podoba... Kazdopadne je to smutny..

..krakonos500 ( 18. dubna 2017 14:12 )

Nikolikerověk, za to může americká CIA a pražská kavárna, jako vždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání