Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dětští milenci (15 a 14) pláchli z nemocnice s novorozenou dcerou. Nevíme, kde je, říkají nyní

Autor: shp - 
17. dubna 2017
09:42

Zamilovali se do sebe a měli spolu sex, i když by neměli. Dětským milencům Jaydenu Lavenderovi (14) a Jenifer Morrison (15) z australského Sydney se narodila dcerka Aria. Jenže protože se oba báli, že jim dítě sebere sociálka kvůli jejich nízkému věku, dítě unesli, když byly holčičce teprve tři dny.

Dětští milenci vzali dítě z nemocnice a pláchli s ním pod rouškou noci. Ariu přikryli dekou, aby ji nezachytily kamery. Poté s ní kempovali ve stanu, který koupili levně v supermarketu. Policie po nich pátrala 16 hodin, než je našla.

Miminko jim bylo zabaveno a od té doby ho ani jeden z dětských rodičů neviděl. Mezitím se proti Jaydenovi a Jenifer zvedla velká vlna nenávisti. Na jejich domov dokonce zaútočil žhář a podpálil jim dveře. Rodina má nyní strach.

Jayden a Jenifer se také obávají, že už nikdy neuvidí svou dcerku. Nyní nemají nejmenší ponětí, kde je a zda skončila u sociálky. „Jsem její otec, ničí mě, když nyní vím, že není v nemocnici,“ řekl mladík listu The Daily Telegraph.

Sousedé potvrdili, že je u dětských milenců pořád rušno a příjezdy policie jsou na denním pořádku. Z bytu jsou navíc pravidelně slyšet hádky. Strážci zákona nyní také musí zjistit, kdo dětským milencům vyhrožuje a kdo může za žhářský útok.

Podívejte se, jak je bohužel snadné o dítě přijít. Takhle unesla servírka dítě zákaznice:

Video  Servírka odešla z restaurace se synem zákaznice.  - YouTube
Video se připravuje ...

Nezmar ( 19. dubna 2017 16:43 )

Ty sis jeste nevzal ten prasek? A kazajka asi taky nebyla dostatecne utazena. Tak pekne nadech, vydech, pilulka, zapit, upravime kazajku a hajdy zpatky do klece. At si jeste neublizis.

Nezmar ( 19. dubna 2017 16:38 )

janka69 ( 17. dubna 2017 20:32 )

to snáď nie ?! to kde majú rodičov ??? to bábätko mali ako živú bábiku , za mesiac by ich to prestalo baviť , hlavne ju - nezrelú mamu , len nech sa dostane do dobrých rúk , a keď bude mať 18.rokov , potom sa uvidí , či sa chce starať o dcérku.......

pekaaaros ( 17. dubna 2017 17:28 )

fandím jim. Pokud se mají rádi, mají rodičovské pudy (jakože v tomhle věku není problém, jen je to maximálně tabu pro naši společnost) a své dítě milují, potom je pouto té trojice posvátné a jakýkoliv zásah, který by je rozdělil, by byl proti přírodě. Jen tak pro představu. hrdinka Romea a Julie měla 14, Zdenička z Werichovy pohádky Královna Koloběžka měla 16, moje teta se ve třicátých letech vdávala v 15ti. My teď jdeme cestou, že první A JENOM JEDNO dítě až ve čtyřiceti, až když udělám kariéru, ale to je ďábelsky zločinný počin. Za pár let nás tady s takovou vyšoupou Arabové. Ale tak je to přirozený. Přežije ten, kdo zajistí svému rodu přežití. Ne ten, kdo má peníze a blahobyt.

Dagu69 ( 17. dubna 2017 12:10 )

Od pohledu paka!!! Snad jim mimčo radeji nikdy nevrati!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání