Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič autem prorazil cihlovou zeď! Z místa nehody utekl

Autor: haj - 
12. března 2017
09:49

Říká se sice, že hlavou zeď neprorazíš, ovšem řidič vozu značky Audi z Plzně o tom asi pochyboval a potřeboval se přesvědčit. Velkou rychlostí totiž projel celou ulicí a narazil autem do cihlové zdi. Tu prorazil a pak už jen volným pádem doputoval na koleje.

O divoké jízdě, která se odehrála patnáct minut po půlnoci ze soboty na neděli, informoval web Krimi-Plzeň.cz. Šofér se řítil Plzeneckou ulicí, jenže ta končí křižovatkou ve tvaru T s ulicí Lobezská. Ani zde se auto nezastavilo, ale proletělo napříč Lobezskou ulicí a čelně narazilo do cihlové zdi.

Dírou ve zdi pak audi pokračovalo dál a skončilo až na železničních kolejích v bývalých Železničních opravnách a strojírnách. Podle informací Krimi-Plzeň.cz byl řidič lehce zraněný, ovšem ani to mu nezabránilo v tom, aby se pokusil z místa nehody utéct. Poměrně brzy ho ale policie našla a předala do péče zdravotníků.

Podle skupiny zaměstnanců, kteří nedaleko od osudného místa pracovali, měl být šofér navíc opilý. Tato informace ale zatím nebyla oficiálně potvrzená. Drsný náraz nepoškodil pouze cihlovou zeď, ale též plynové vedení, což zásah značně zkomplikovalo. Nejprve prostor zajišťovali hasiči a posléze ho předali plynařům. Vyprošťování auta zabralo nakonec víc než tři hodiny.

Video  Audi prorazilo zeď a skončilo až v kolejišti.  - Youtube Krimi-plzen.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání