Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Veroniku hledají 2 roky, rodina to nahlásila až loni: Ozval se Rus, pak bylo ticho

Autor: lac, dce - 
10. března 2017
15:02

Už déle než dva roky pátrají rodiče po devětatřicetileté Veronice Hercíkové. Pohřešování na policii ale nahlásili až loni v září, když se z jejího mobilu ozval cizí muž mluvící rusky!

„Máme obavu, zda je dcera vůbec naživu či ji někde nevězní jako sexuální otrokyni,“ vyslovil včera nahlas obavu Lumír Hercík (67). Netajil, že dcera má komplikovanou povahu. Naposledy ji rodina viděla v prosinci 2014, kdy z Prahy přijela za rodiči a dcerou před vánočními svátky.

Před Štědrým večerem zase odjela. Pak ještě zareagovala na otcovu SMS 7. února 2015 a od té doby je nedostupná. „Považovali jsme to s manželkou za její rozmar, že má zase špatnou náladu,“ zoufal si otec. Divné jim to začalo být, až když loni nepopřála ani dceři Štefánii k patnáctým narozeninám.

Ta vyrůstá u svého otce, kterému Veronika na ni přestala i přispívat. „Syn proto opět zkusil zavolat na její mobil a na druhém konci se ozval muž a mluvil rusky. Vyptával se, jak Veronika vypadá a tak. To jsme mu neřekli a zmizení dcery ohlásili na policii,“ řekl otec pohřešované.

Policisté po Veronice Hercíkové vyhlásili pátrání 13. září 2016 a doposud se jim nepodařilo ženu najít. A žádají o pomoc při pátrání. Veronika Hercíková je střední postavy, je 160–170 cm vysoká, má zelené oči a hnědé, do červena obarvené vlasy.

Pokud máte o Veronice jakékoliv informace, volejte na linku 158.

Podobně jako po Veronice, i na Slovensku celá rodina a policie pátrá po mladé ženě. Michaela z Prešova zmizela před dvěma týdny beze stopy.

Annn ( 10. března 2017 18:13 )

 Mozna se dovolali na pasaka co ji pase..nekdo mu prodal treba jeji mobil..policie zjisyovala neco vubec.? Pro ne je odpad tezko...Vite pokud ji doma nehrizila smrt a nebo utoky a nemusela odejit a asi memusela, tak je dobre ze ji sejmuli. Stejne rak by meli umrit vsichni otcive kteri pro chlast semeneni odtahnout strkat ohon do dalsich zen..take pedofilove v akci sadisti vrazi vsem patri legalni smrt a zmena zakona Zdarma sterilizace muzu i zen. Narizena jde li o sadisty pedofily...zatim to nemame..skoda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání